Help for English

Filtrování u gramatiky se chová zvláštně

 

Zdravím,

nevím jestli je to Váš záměr, ale pokud na stránce Gramatika vyberu například úroveň ELEMENTARY a potvrdíím, zobrazí se mi také články a testy spadající do jiné (vždy asi jen další, jak jsem zpozoroval) kategorie. Nešlo by to změnit tak, aby se to chovalo normálně? :-)

Takhle vyberu ELEMENTARY, musím projít 13 stran, abych se dostal ke všem článkům, které skutečně patří do ELEMENTARY. Aktuálně se mi tam zobrazují i články, co spadají do STARTER a PRE-INTERMEDIATE.

Jinak super obsah a děkuji za reakci

Viz článek „Jste tu poprvé“. Je to tak schválně.

Tak rychlou odpověď jsem nečekal, děkuji. Ten článek jsem četl (ještě než jsem napsal původní příspěvek), takže pokud to tak má podle Vás být … :-)
Osobně mi to nepřijde správné (dělá to něco, co uživatel neočekává), i přes to, že označení je pouze orientační, ke zvolení té či oné kategorie byl důvod a mě jako čtenáře zdržuje, než projdu všechny stránky, kde je označení takové, jaké hledám (i když je tedy pouze orientační) :-)

Ale pro vás je přece důležitá i úroveň „+1“ a „-1“.

Úroveň obecně se u velkého množstí gramatických jevů, slovíček i ostatního velmi těžce určije.

Tedy pokud jste třeba elementary, určitě je vhodné otevřít články starter, elementary a pre-intermediate.

Navíc, pokud jste elementary, určitě se vám hodí minimálně i články starter, protože tam píšeme i věci, o kterých občas nemají zdání ani studenti úrovně pre-intrmediate.

Při hledání je lepší postupovat např.:
Gramatika-Podstatná jména-Členy
a teď elementary. A mám co potřebuji. Je dobře si zopakovat i posunout se o trochu napřed (-1 a +1)

Mě taky tohle zobrazování nevyhovuje, ale nic s tím nenadělám…

A muzu se zeptat proc? cetla jste uvodni clanek a moji predchozi reakci?

Taky nerozumím. Neustále Vám říkáme, že úrovně článků jsou pouze orientační.

Filtrování úrovní slouží k tomu, aby se vypisovaly jen články, které jsou pro danou jazykovou úroveň RELEVANTNÍ. A přesně to ten filtr dělá. Článek o dvě úrovně výš či níž řešit nemusíte, ale článek +/- 1 je také určený Vám.

Typický článek PRE-INTERMEDIATE je určen úrovním ELEMENTARY/PRE-INTER/INTERMEDIATE.

Četla jsem a váš názor respektuju. Jen si nemyslím, že mi k něčemu je –1 úroveň např. v recenzích. Určitě si nebudu kupovat nic, co je o úroveň níž. Právě tak mi nižší úroveň nezajímá v četbě, k čemu by mi byla… Pokud potřebuju něco rychle najít, tento systém tomu příliš nepomáhá.

moment, vy si myslíte, že např. slovníky, knihy na téma frázová slovesa, idiomy apod. jsou přesně dané úrovní? Podívejte se, že v každé recenzi máme napsáno, pro jaké úrovně je materiál určen. Zřídka kdy tam najdete jen jednu. Výždy je to rozmezí jako např. A1-B1 nebo B2-C2 apod.

Pokud potřebujete něco rychle najít, použijte vyhledávání a ne filtr.

Nevím jak jiní, ale protože těch článků je opravdu hodně, chtěl bych se nějak vyznat v tom, co jsem již přečetl a co mám za sebou. Z toho důvodu, se mi nelíbí, jak ten filtr funguje.

Dám příklad:

Nejdřív bych si vyfiltroval STARTER, vše z něj prošel. Pak bych si vyfiltroval další úroveň, atd. Myslím, že by to tak bylo rozhodně přehlednější.

A kdyby ne, stačilo by dát zaškrtávací políčko „pouze vybraná úroveň“, aby všichni byli spokojeni :-) to udělat také není problém.

nedovedu posoudit, ale zdá se mi, že některé lehčí články, určené pro pre-int. by zvládli pochopit i začátečníci po absolvování „kurzu pro začátečníky“.

To, že si projdu všechny články, tak na to se taky chystám :-D Budu k tomu používat Mapu webu: http://www.helpforenglish.cz/mapa.php pokud neobjevím lepčí způsob 8-)

A to já si toto nastavení ve filtrování nemůžu vynachválit, zejména u té zmiňované gramatiky. Jsem na úrovni cca intermediate a když si hledám články ke čtení, tak mě kolikrát zaujmou i články pro pre-intermediate, kde stále nacházím věci o kterých jsem neměla ani tušení a nebo si ráda rozšířím znalosti článkem pro upper-interemdiate. Hledání jenom podle zařazení do úrovně by mě trochu omezovalo, si myslím. A spoustu jiných určitě taky.

Já jsem UPPER, ale nejvíc se dovím v ELEMENTARY :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.