Dobrý den všem přeji,
chtěl bych se zeptat, kterou z těchto dvou zkoušek by jste si vybrali? Ja
osobně jsem na úrovni B2/C1 a více mi vyhovuje americká angličtina. Navíc
bych se chtěl zeptat, která ze zkoušek je podle Vás náročnější?
Dobrý den všem přeji,
chtěl bych se zeptat, kterou z těchto dvou zkoušek by jste si vybrali? Ja
osobně jsem na úrovni B2/C1 a více mi vyhovuje americká angličtina. Navíc
bych se chtěl zeptat, která ze zkoušek je podle Vás náročnější?
TOEFL – platnost 2 roky , FCE – doživotní , co si vyberes ?
potřebuju mít papír aspoň na úroveň B2 v angličtině. Ve čtení a poslechu jsem asi tak na úrovni C1 (čtu odbornou literaturu v angličtině, na konferencích a přednáškách v angličtině už rozumím všemu) akorát to ostatní podle mě pokulhává, tak mám strach, že třeba CAE nedal. Navíc mě láká, že se to koná celkem často. Jinak IELTS je taky na 2 roky? (tam bych měl ale s britskou angličtinou problém)
jaká zkouška je na vyšší úrovni než je TOEFL? Určitě musí být nějaká vyšší zkouška, tím pádem i důvod pokračovat dál. Nebo si za 2 roky znovu někdo složí TOEFL? (myslím nějaké pořadí jako …FCE, CAE, …)
ještě bych se chtěl zeptat, za jak dlouho se da ten TOEFL opakovat, kdyby to nahodou člověku nevyšlo podle jeho představ. (jestli třeba můžu příjít za měsíc znovu a dělat to tak dlouho dokud nebudu mít C1)
TOEFL se dela, kdyz chces nekam do zahranici studovat na univerzitu.
Pokud potrebujes vseobecne kvuli praci, tak rozhodne FCE(B2) nebo CAE(C1)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.