Help for English

Co se děje na HFE

 

3. 4. 2011

Dnes se na našem webu pilně pracovalo, přibývaly články apod. Na titulní straně jistě vidíte sami.

Navíc jste se naplno pustili do soutěžení o trička a mininy s profily na HFE. Pokud jste se podívali na profily dalších uživatelů webu, kteří se do soutěže zapsali, jistě mi dáte za pravdu, že je to velmi zajímavé. Jsem rád, že si profily vyplňujete! Doufám, že budeme tričky a mikinami obdarovat co nejvíce z Vás!

Stoupá také napětí ohledně seriálové soutěže. První seriály začneme rozdávat již pozítří! Nezapomeňte.

4. 4. 2011

Zveřejnil jsem pravidla soutěže o 10 seriálů a s tím i první otázku. Snad Vás ta trochu netradiční pravidla zaujmou. :-) Hlavně, první seriál můžete vyhrát už zítra!

Pracoval jsem dnes také na novém testíku, dokončím ho ale až zítra.

5. 4. 2011

Dnes, i když se to asi na první pohled nezdá, byl docela plodný den. S Petrem jsme měli pracovní schůzku, na které jsme se dohodli na několika zásadních věcech týkajících se Vitware a Help for English.

Dnes také stránky HFE přešli pod záštitu naší firmy. Viz info článek na hlavní stránce. Hlavní je, že se to uživatelů nijak zásadně nedotkne, jde skutečně jen o organizační změnu. Provozovatelem stránek je nyní Vitware s.r.o.

Předělal jsem několik info článků a pročistil jsem rubriku Aktuální informace. Už byla poměrně dost neaktuální.

Test jsem nedokončil. Snad zítra. Dnes už toho bylo moc.

6. 4. 2011

Dnes jsem si dělal pořádek v tričkových objednávkách, nějak jsem v poslední době nestíhal posílat lidem potvrzení o objednávce. A protože na to nemáme nějaký automatický systém, tak to byla práce na pořádný kus večera.

Odeslal jsem první výhru v seriálové soutěži, vylosoval jsem druhého vítěze a přidal třetí soutěžní otázku. Seriály ubývají (pomalu ale jistě)…

Pracoval jsem na testech. Jeden test jsem měl už hotový, stačilo ho dostat do systému, ale v práci mi kleknul počítač a o soubor jsem přišel. Takže půjdeme znovu od začátku. :-(

Náš nový Američan, který nyní nahrává nahrávky do slovníku, je takový aktivní a za jeden jediný den nahrál všechna slovíčka, která dosud ve slovníku chyběla. Takže teď mě čeká pročištění nahrávek a nastříhání nahrávek a upload.

7. 4. 2011

Vydal jsem upper testík, pro uživatele Smart Testů je k dispozici ke stažení.

S Petrem jsme plánovali pár vychytávek pro SMart Testy… přípravy jsou jak se říká UNDER WAY, nechte se překvapit.

Poslal jsem další balíček se seriálem pro dnešního výherce. Dalšího výherce jsem vylosoval a balíček pro něj odejde ještě v pátek.
Proč já vymýšlel outěž, kvůli které musím každý den na poštu? :-)

8. 4. 2011

Dnes jsem stihl pouze poštu (další seriál je na cestě), vylosování nového výherce a zadání otázky na sobotu.

Jinak víte že je to nyní přesně PŮL ROKU, co píšu tyto denní zprávy? Čas strašně letí… Snad to alespoň někdo čte. :-)

9. 4. 2011

Dnes jen málo… končí možnost objednání triček, snad jste si všichni stihli objednat.

Končí také soutěž s profily… je jich tam „požehnaně“, velmi zajímavé počtení. Budeme odměňovat 10 účastníků, jak jsem se právě s Petrem domluvil. Losování bude zítra.

Pracoval jsem dnes na jednom CLOZE testu, čekám už jen na svolení portálu, ze kterého jsem si půjčil text. Snad se dočkám a test budu moci vydat.

10. 4. 2011

Vylosoval jsem deset výherců triček/mikin a připravil a odeslal objednávku firmě, která pro nás trička vyrábí. Abych řekl pravdu, bylo to náročnější, než jsem čekal (zabralo to víceméně celé dopoledne) a jen doufám, že pro každého budu mít to správné tričko správné barvy a správné velikosti, protože je jich tentokrát opravdu hodně.

Snad celý proces výroby bude co nejrychlejší a již brzo budete moci chodit v barvách HFE, které jste si vybrali. Děkujeme, že jste se rozhodli nás tímto podpořit. Vážíme si toho, že jste ochotni zaplatit peníze, abyste mohli nosit oblečení propagující naše stránky.

Pokračuje soutěž se seriály. Já se zítra chystám na poštu s celkem třemi balíčky pro tři šťastlivce, kteří vyhráli o víkendu a ještě o tom ani neví. Šest seriálů je již mimo hru a vy zatím víte jen o dvou. Zítra se snad dozvíte, který je tím třetím.

11. 4. 2011

Na hlavní stránce je vidět nový článek, sekce Psaní. Tuto sekci bych rád v nejbližší době rozšířil o další články, některé už mám rozpracované. Uvidíme, co z toho bude. Ale slibuji je už několik let, snad je ten pravý čas slibům dostát.

S Petrem usilovně pracujeme na nových stránkách Vitware.

12. 4. 2011

Dnes byl náročný den, který ovšem mnoho hmatatelného na HFE nepřinesl. Především jsem domlouval nejrůznější věci, jako např. nové obrázky do slovníku (už dlouho žádné nepřibyly), nové nahrávky – náš nový Američan je velmi akční, stříhání nahrávek, svolení k umístění nějakých textů (což asi nikam nepovede, ale uvidíme) a v neposlední řadě finance…

Soutěž o seriály pomalu končí… už se těším, že budu moct přestat lítat na poštu. :-)

13. 4. 2011

Opět se jednalo o spíše neviditelné zařizování a po několika dnech také procházení komentářů.

14. 4. 2011

Jen v kostce:

– vydal jsem článek o stránkách v knihách apod. Takové jednohubky se píší skoro samy. Díky za námět v Knize přání a stížností.

– Vyvěsil jsem informace o Englishbooks Day. Shop your heart out!

– Zbytek dne jsem vyplnil spánkem, snad paralen a coldrex zabere a budu schopen fungovat.

15. 4. 2011

Uploadoval jsem 300 nových nahrávek do slovníku, tentokráte v britské angličtině. Je to taková první vlaštovka, mělo by jich ještě něco přes tisíc přibýt (v nejbližší době).

Uživatelé WORD MANAGERu si ale ještě budou muset počkat, protože WM si ještě nové zvuky neumí stáhnout. Umí si stáhnout zvuky slov, která ještě ve slovníku žádný zvuk neměla. Nové nahrávky jsou ale jen britské varianty slov, která už měla americkou nahrávku. Je to zamotané, pokusíme se to rozmotat co nejdříve.

16. 4. 2011

Zatímco jsem spal…

…událo se několik věcí. Hlavní z nich je, že Roman vydal svůj článek o skříních. Další „romanovský“ (= obsáhlý, vyčerpávající, bohatě ilustrovaný) článek je na světě.

17. 4. 2011

Zdá se, že spánek člověku prospívá… po tolika hodinách, které jsem si včera dopřál, jsem dnes napsal dva články (jeden už visí, druhý vydám zítra) a to je teprve půl jedenácté.

Velikonoce jsou už skoro tu, vyvěsil jsem naši každoroční velikonoční výzdobu a linky na velikonoční články na naši hlavní stránku.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.