Ahoj všetci!
neviete poradiť nejaké materiály, z ktorých sa dá pripraviť na pracovný pohovor v anglickom jazyku?
Budem vďačná aj za osobné skúsenosti, aké otázky sa zvyknú pýtať a tak..
Ďakujeeeem veľmi pekne, krásny deň všetkým!
Ahoj všetci!
neviete poradiť nejaké materiály, z ktorých sa dá pripraviť na pracovný pohovor v anglickom jazyku?
Budem vďačná aj za osobné skúsenosti, aké otázky sa zvyknú pýtať a tak..
Ďakujeeeem veľmi pekne, krásny deň všetkým!
Znám to jen teoreticky. Kdysi jsem si na toto téma něco vyhledávala, takže pro moje potřeby stačilo např. toto:
ďakujem za ďalší tip
na ten pohovor našťastie nejdem ja, ale mám naň pripraviť jedného pána,
ktorý je začiatočník takže jednoduché to nebude..
http://www.quintcareers.com/intvres.html
Zejmena mrkni na STAR techniku.
mkk222: vďaka za skvelý tip!
Jeste si prosvisti action verbs. Mne vzdy stacila STAR technika, action verbs a prirozene chovani.
Já už jeden pohovor v angličtině absolvovala… ale už je to dávno.. Pamatuji si, že po mě vlastně chtěli převyprávět CV a ptali se na doplňující otázky např. proč jsem odešla z minulé práce a co si slibuji od této apod. Vlastně mi to připadalo obdobné jako český pohovor… možná to bylo tím, že jej vedla češka s němcem Hlavně si chtěli prověřit, jaká je mluvená angličtina… Doporučuji navštívit stránky zaměstnavatele v angl. Očekávali, že vím alespoň čím se firma zabývá a taky když ji představovali tak bych jinak asi nevěděla o čem se baví, kvůli spec. slovní zásobě… Přeji hodně štěstí a taky děkuji za tipy.. za čas se mi taky budou hodit
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.