Help for English

link na PET testy on-line

Ahojky všichni, prosím nasměrujte mě někam, kde je možnost dělat si testy na PET on-line. Ozvěte se, kdo jde na letní termín (18.června) do Prahy. Díky. :-)

http://olpt.s3.amazonaws.com/…t/index.html

Ale je to osekana verze…za plnou se plati (popripade piratsky stahne :P)

Jinak myslim ze toho 18. cervna jdu taky delat PET :)

to David: díky moc. Zkusím link. Já jsem včera dělala on-line přihlášky. Je to docela „zábavné“. :-( Třeba se tam potkáme. Z čeho se připravujete? Sám nebo spec.kurz?

Pripravu zatim docela flakam.
Hodne ted ctu zjednodusenou cetbu na urovni Intermediate.
Rad bych se konecne zacal ucit tu doporucenou slovni zasobu k PET.
A zhruba tak mesic pred zkouskou se pustim do tech cvicebnich testu, jak sem ti tenkrat posilal :-) Mam jich samozrejme vic, tak pokud budes mit zajem, rad poslu :-)

Budu moc ráda a předem díky všem, kteří mi nějaké testy pošlou /stačí Reading/Writing + Key/. Jak probíhá Speaking? Jaké má kdo zkušenosti s PET zkouškou? Takové :-D nebo :-(

Ahoj, našla jsem online verzi pet na adrese: http://www.cambridgeesol.org/…ractice.html

Všem moc díky za adresy :-D

Ahoj kolegové :-) já jdu na PET také, ale „už“ 4.6. do HK. Učím se z Cambridge Vocabulary for PET a Cambridge Grammar for PET, je tam vše vysvětlené, jsou tam cvičení, poslechy, zkoušky.
Případné odkazy na online testy také uvítám! Díky :-)

Ahojky znovu. Já jsem s dětmi dokončila „Objective for PET“ (Cambridge) a teď děláme vše z PET „Practice Tests Plus 2“. To ovšem nemá chybu. Je tam 6 kompletních testů , první dva mají ještě „Strategy“, pak je tam Grammar Bank a Vocabulary and Functions Bank + CDs + key. Tady je někde recenze od p. Marka. Děcka (je jim kolem 14 let) to děsně baví. I když některé články z Reading jsou pěkně těžký. Absolutně doporučuji. Všechno v jedné knížce – teaching not just testing!! My na to jdeme 18.6. do Prahy. Jinak si ještě dělají různé on-line testy. Všem držíme palce!!! :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.