Help for English

Nové hodnocení - FCE gr. A = CAE etc...

 

Co na to říkáte?

Dělal jsem teď v půlce dubna CB FCE a pokud jsem to pochopil správně, tak kdyby výsledek byl „A“ tak automaticky dostanu CAE. A podobně by to tak mělo být i u dalších zkoušek, + naopak když dostanete „D“ z CAE tak máte automaticky FCE…

Další zajímavá věc je přejmenovávání certifikátů :P hned o novinku níže

zdroj: http://www.britishcouncil.org/…ams-news.htm

mno přejmenování se mi líbí, proč ne. Ten systém hodnocení je ale zvláštní. Udělám tedy CAE za D a dostanu co ? FCE A ? B ? C ? Mno uvidíme :) Budu se tedy nově snažit o Cambridge English: Advanced :) Zní to pěkně :)

Ked spravis napr. CAE za A tak nedostanes automaticky CPE, na tvojom CAE certifikate bude napisane, ze tvoja uroven zodpoveda urovni C2.

Tiez by som sa nespoliehal na to, ze ked spravis jeden certifikat na A tak by si automaticky spravil ten vyssi za C viem to z vlastnej skusenosti.

Tak to bylo driv, ale ted se zda ze uz ne:

,,Kandidát, který nezíská dostatečné bodové ohodnocení – alespoň pro úroveň C ve zkoušce Cambridge English: Advanced, může stale získat certifikát pro úroveň B2 (úspěšně složená zkouška CAE odpovídá úrovni C1 ERR),,

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.