Je možné nějak darovat nějaký finanční obnos na chod těchto stránek?
Je možné nějak darovat nějaký finanční obnos na chod těchto stránek?
Dobrý den,
určitě, budeme jen rádi. Napište mail, pošlu Vám číslo účtu. Díky.
Napadlo mě, že by možná nebylo špatné udělat stránku „podpořte nás“, kde by bylo třeba to číslo účtu napsané a mohli by tam být také i jiné možnosti jak přispět (PayPal, SMS, zakoupení trička, programu či jiného produktu…)
Odkaz na tu stránku by byl v hlavním menu a mohl by tam být i seznam lidí co přispěli. Lidé co by přispěli by se dali třeba i odměnit třeba nějakou hezkou ikonkou u jména.
Souhlas s Pildou. Jedna SMS třeba 1–2 ročně, i když třeba za 99Kč, by nikoho nezabila. Ikonka je taky dobrý nápad.
Super nápad. Souhlasím s Pildou i s Filipem. Jsem absolutně necharitativní typ, ale tady to má konkrétní smysl a je to pro nás všechny .
Díky, už jsme něco podobného zvažovali… zvážíme tedy znovu.
Přimlouvám se za SMS. Jít do banky a vyplnit příkaz je komplikovanější než poslat SMS. Myslím si, tak na 50,– Kč.
Nezbedovic:
SMS je ale prý docela nevýhodná, protože velkou část peněz schramstne
operátor. Ve vašem případě bych použil spíše internetové bankovnictví.
Třeba já
osobně v bance ještě v životě nebyl…
To jsi o moc přišel… Já když tam jdu, tak vždycky nejdřív hezky pozdravím… třeba „To je přepadení!“
Jinak ta sms je sice pohodlná, ale prašule chceme dát HFE a né polovinu kde komu.. ty kteří nemají internetové bankovnictví bych rád upozornil na možnost platit skoženky/poukazovat peníze přímo z bankomatu pomocí karty. Alespoň ČS to umožňuje a dokonce po provedení transakce se Vás ptá zda chcete transakci uložit do „oblíbených“. Příště už nemusíte vyťukávat čísla účtu a var. symbol ale jen najedete na danou platbu a dáte „zaplatit“. Potvrzení Vám vytiskne bankomat úplně stejně jako zůstatek.. Cena = snad dokonce gratis… či max 6kč…
to melychar
Na tuto možnost jsem dnes přišla.
To by šlo.
Upřesním to s tím „uložením do oblíbených“ – dokonce se to ptá zda to chci uložit i s částkou(pokud platíte stále stejnou pravidelně) nebo bez částky (pokud se liší). Má to celé jedinou nevýhodu – pokud ještě nemáte uloženo v oblíbených popř to je jednorázová platba kterou ani nebudete ukládat trvá celá operace poměrně dlouho a fronta za Vámi je dost nerudná… To datlování účtů, variab. specif. kod banky… musíte vše pečlivě protože jedno uklepnutí a Vaše peníze jdou na jiný – cizí účet – trvá dost dlouho a i když to už máte v oblíbených, tak se občas objeví nápis „transakce se provádí“ a tři minuty se provádí… Fronta za Vámi dost šílí když stojíte u bankomatu a tak dlouho nic neděláte a jen stojíte přes bankomatem…
Pokud by se Vám podařilo poslat peníze jinam, banka nemá právo šáhnout na ten účet a peníze Vám vrátit. Musí ale na základě Vaší informace o omylu (a ověření že se tak skutečně stalo) poslat dopis majiteli dotyčného účtu a vyzvat ho k vrácení peněz (pochopitelně Vám majitele nesdělí). Každý komu na účet dorazí neočekávané peníze má ze zákona povinnost vyrozumět banku a vrátit je. Pokud tak neudělá, musíte podat tr. oznámení na neznámého pachatele, ale banka policii jeho identitu sdělí… Trošku offtopic, ale znáte to – o prachy jde až v první řadě…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.