Help for English

letní intenzivní kurzy AJ

Máte někdo nějakou (jakoukoli – pozitivní i negativní) zkušenost s intenzivním kurzem AJ?
Hledám nejlépe týdenní kurz angličtiny, nejlépe konverzační, nejlépe v Praze (nemusí být). Úroveň B2-C1.

byla tu soutěž na toto téma: http://www.helpforenglish.cz/…i-prispevky/

určitě každá větší jazykovka něco takového pořádá

To jo, pořádá, ale většinou je to do úrovně tak B1-B2 a často je to obecná angličtina a to mi zrovna moc nepomůže – nějaké lekce gramatiky, to zvládnu i doma.
Potřebuju se rozmluvit a to doma teda fakt nezvládám.
Loni jsem se přihlásila na týdenní kurz konverzace C1 u Jipky, vypadalo to výborně. Tři dny před začátkem mi volali, že se to konat nebude, neboť jsem se přihlásila jediná. :-(

Tak hledám reference, jestli někdo o něčem neví osobně.

Ahoj, ze své zkušenosti můžu doporučit jazykovku Hampson z Mladé Boleslavi. Pořádají velmi intenzivní týdenní kurzy na starém statku poblíž MB. Výuka probíhá v relaxovaném stavu a v úžasné atmosféře. Vždy za účasti českého lektora a minimálně jednoho rodiláka. Maximum žáků v kurzu je cca 12. Po příjezdu se zavážeš, že nepromluvíš česky a hlavně tu jsi inkognito. Nikoho nezajímá tvoje profese, postavení atd. Všechny starosti hodíš za hlavu a myslíš jen na angličtinu. Cena je cca 19000,– za týden, včetně plné penze a ubytování. Při porovnání s jinými jazykovkami se to zdá hodně, ale denně tu strávíš angličtinou kolem dvanácti hodin a to ti jen tak někdo nenabídne. Tahle škola je pro mě srdeční záležitost. Před týdnem jsem se zrovna vrátila z týdenního kurzu. Byla jsem tu potřetí a ne naposled. Ale znám takové nadšence, kteří už tu byli i 5×, 7× … Pokud budeš chtít víc informací, případně kontakt na lidi, kteří už tu byli, napiš mi na email ana.bella@seznam.cz.

Kurzy s JŠ Hampson se objevují na slevových webech (slevin.cz).

Tak napiš nějaké zkušenosti… Jak jsem se díval na jejich web, jsem trošku skeptický.. Hezky zrekonstruovaný barák a jak sami na svém webu píšou – cena pro lidi, jejichž čas je drahý.. Takže přepracovaní manageři kterým připraví za slušnou a odpovídající cenu příjemný relax. Proti tomu nelze namítat, otázkou však zůstává ta výuka – jak někdo přichází se „speciální a ojedinělou super metodou“ tak začínám být skeptický… čas+píle a píle+čas.. + osobní vlohy a talent…věk… to jsou hlavní faktory k naučení jazyka…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.