Help for English

Společné učení angličtiny (úroveň B2-C2)

Zdravím,

snažím se založit na Skype diskusní skupinu nadšenců anglického jazyka, kteří budou pravidelně přispívat svými znalostmi.

Cílem je se vzájemně zdokonalovat ve správném používání gramatických jevů, sdílet své zkušenosti, poradit si … nebo si prostě jen tak zachatovat. :-)

Momentálně jsme ve „skupině“ pouze dva (úroveň B2).

Přijďte si to taky zkusit, budu rád. :-)

kontakt: alain.gary (nutné mít Skype)
dodatečný kontakt: alaingr@seznam.cz

Nevím, jestli jsem schopná pravidelně přispívat, ale procvičovat nutně potřebuju. Jsem na úrovni B2.
Napsala jsem ti zprávu na Skype.

Jistě, pojďte, jsme tam už tři. :-)

Ahoj, to se mi zdá jako skvělý nápad, taky bych se přidala, (moje úroveň je cca B2). Napíšu ti na Skype.

Hoja, mel bych natom byt s urovni podobne a urco bych se rad zapojil do jakehokoli „aktivnejsiho“ vyziti…

How can I check my English level? Could I have a advice? Thanks.

Uvažuju, že bych se k vám přidala :-)

Feel free to join us. Sadly, weve been rather lazy lately. :oops:

I tried to do that level test of English, and I got C2 in written level test and C1 in spoken level test :-) But, I don't think that's correct!? …

How do you join the discussion group on Skype? I only know how to make a phone call and send messages.

Calling with someone, you have an option to add other users to your ongoing conversation.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.