Help for English

Výber knihy pre FCE?!

Zdravím,

chcel som sa opýtať na Váš názor. Pripravujem sa na skúšku FCE a neviem sa rozhodnúť, ktorú učebnicu si kúpiť. Mám 3 knihy vybraté a už len, aby som sa rozhodol. Bol by som rád, ak by ste mi k tomu pomohli.

Tu sú: „Grammar and Vocabulary for First Certificate“ vs. „Destination B2“ vs. „Vince Michael – First Certificate Language Practice“

Ďakujem.. :oops:

A četl jste tady u nás recenze?
Já osobně doporučuji první nebo druhou. Ta třetí je nejméně kvalitní. Už jsem ji sice dlouho pořádně nedržel v ruce, ale tento dojem zanechala…

Kdybych se měl rozhodnout, koupil bych asi Destination B2. I když se mi zdá, že v Grammar and Vocabulury for FCE je gramatika vysvětlena podrobněji. Ale dá se v pohodě kombinovat Destination s English Grammar in USE nebo HFE.

V Destination je mnohem více cvičení, review po každých dvou lekcí a pak ještě jedno review myslím po 12 lekcích. Destination je učebnice doslova narvaná spoustou informací.

Go for Destination ;)

Ja mam destination C1/C2 a bol som s nou velmi spokojny, predpokladam, ze B2 je rovnako dobra. Tiez by som bral destination.

Roman: Áno, čítal. Destination B1 mám doma, dobral som ju, takže viem o čom je a na akom princípe funguje. Chcel som však vedieť, aký názor majú na vyššie uvedené knihy ostatný…:) Ďakujem za radu..:)

Jan: Mám rovnaký názor. V Grammar and Vocabulury for FCE je síce možno niekoľko vecí vysvetlených podrobnejšie ale na škálu a bohatosť cvičení sa mi zdá byť táto kniha chudobná. S titulom B1 mám skúsenosti, keďže som knihu celú dobral a nikdy som nemal pocit, že cvičení na precvičenie bolo málo. Takže jasne odporúčaš pokračovať v titule DESTINATION? :))

Myslím, že ani s jednou chybu neuděláš. Jak Grammar and Vocabulary for First Certificate tak Destination B2 jsou dobré.
Podívej se na recenze, ukázkové stránky a rozhodni se, která ti líp vyhovuje.

Maareecek: Jestli ti vyhovoval styl Destination B1, nevidím jediný důvod, proč nepokračovat v dalším dílu.

Nevím, jestli tady někdo zmiňoval Destination, ale ta je určitě dobrá :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.