Help for English

Poděkování

Ráda bych poděkovala panu Markovi a ostatním tvůrcům za skvělé a užitečné stránky, čerpám z nich každý den a musím opravdu říci díky! Za nápady, za váš čas, za přehledné zpracování mnoha témat, prostě děkuji.

naprosto souhlasím s každým slovem a připojuji se k poděkování. To samé bych řekla také panu Romanovi. Díky moc za bezva záložky a materiál pro děti (a nejen pro ně). :-D

Přehledné , logicky uspořádané , dokonalé . Děkuji

Také bych moc ráda poděkovala! S angličtinou jsem začala teprve letos v září, naštěstí jsem našla tyto stránky. Neumím si ani představit, kolik práce se za vytvářením stránek takové kvality a takového rozsahu skrývá. Moc děkuji a přeji všem krásné vánoce.

Já bych také chtěl poděkovat. Začal jsem s angličtinou asi před měsícem a díky těmto stránkám sem složil zápočtový test úrovně pre-intermediate.

Díky.

Uf – moje sebevědomí pokleslo na úroveň starter, to teda smekám.
Ale já už jsem starší tak se mám na co vymluvit, že mi paměť neslouží a tak. Můj dík tvůrcům stránek posílám už tři roky a nepřestanu děkovat, kam mne to až dovedli.

Včera som si pozrela diel z Gray´s Anatomy bez tituliek. Ja som zachytávala už aj vety, krorým som rozumela, štruktúry, gramatika, frázy. Pred rokom som bola elementary. Všetko vďaka Vám. Ďakujem.

Také chci poděkovat. Úžasný je, že je tu hromada a další hromada naprosto geniálně zpracovaných článků zadarmo. Úžasný píšu proto, že žasnu – ono se to totiž jen tak nevidí, aby někdo věnoval tolik času a energie, odváděl naprosto kvalitní práci a nenechal si za ni platit.
A nad čím žasnu ještě je to, že mi stačí si články vytisknout! – Jsem víceméně samouk, hodně náročný. Informace hledám v různých materiálech a vždycky jsem si dělala vlastní poznámky. I z učebnic, které mi seděly a kde je gramatika dobře vysvětlená (např. English Grammar in Use od Murphyho), jsem si vytvářela vlastní výpisky a vždycky jsem si některé věci vylepšovala.
A pak, najednou, narazím na články na HFE a pocit vlastní vyjímečnosti („já si to umím sepsat líp než autoři učebnic“) je pryč.. 8-) :-D
Takže – články na HFE mi šetří čas a vždycky běžím nejdřív sem, když si potřebuju něco ujasnit :-).
Dík!!!!!

JSTE ÚŽASNÍ!!! Jako učiteli nováčkovi mi otevíráte vrátka (vrata!) do světa smysluplné výuky! Díky!
Michal, Ostrava

Já se připojuji. Tento web už navštěvuji něco málo přes 3 roky a za tu dobu jsem tady nalezl spoustu užitečných informací a díky tomu se moje angličtina dost zlepšila. Navíc je obdivuhodné, že tyto stránky jsou zadarmo (dalo by se na tom krásně vydělat, ale je to i tak volně přístupné). Klobouk dolů a ještě jednou díky!

Ano, za tento projekt si tvůrci zaslouží nejméně poklonu. Netřeba dodávat, že několik hlavních přispěvovatelů působí jako vzor mnoha lidem (včetně mě).

I já se připojuji, tyto stránky navštěvuji pravidelně a to už od jejich vzniku. Obrovsky mi pomáhají a popostrkují mne vpřed. Díky

Já se také připojuji, tento web je skvělá práce užitečná mnoha lidem. 8-)

Rád bych Vám všem, kteří se jakoukoliv měrou podílíte na tvorbě tohoto webu, ze srdce poděkoval. Odvádíte výbornou práci!! Moc díky!! :-D

Klobúk dolu. Pred cca 40 rokmi som sa začal učiť angličtinu aj s kamarátom, ktorý ale odišiel a bolo po učení.Náhoda chcela, aby som natrafil na tieto stránky, ktoré ma,už ako 63 ročného,pobádajú aspoň trochu dohnať to,čo som vtedy prerušil.To, čo robíte, je skoro neuveriteľné. Vďa­ka.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.