Help for English

\"Dream\'n\"

Teď jsem viděla reklamu na dětskou postýlku, která má název „DREAM'N PLAY“. Co znamená ten 'N ??? Je to reklamní nesmysl nebo je to něco, co mám vědět (a nevím) :-( Díky :-)

‚N‘ = AND
DREAM'N'PLAY = DREAM AND PLAY

Díky pane Romane, tak to mě fakt nenapadlo. I reklamy jsou k něčemu dobé. :-)

a kdybyste misto sledovani reklam poslouchala treba ROCK'N'ROLL, tak by to taky bylo uzitecne :-)

Nebo Guns'N'Roses :-)

Vážení pánové, reklamy nesleduju, poslouchat hudbu by bylo asi užitečné, ale z důvodů časových nemožné. Musím totiž dělat jiné „bohulibé“ činnosti (jako je třeba nakupovat) a tu reklamu jsem viděla tam. Omlouvám se všem „chytrým“, ale v té chvíli mi to opravdu nesecvaklo. Asi to bylo tím, že jsem měla v hlavě spíš to, jak rychle nakrmit rodinu. Navíc to bylo napsáno DREAM'N PLAY nikoliv ‚N‘.

ja sem to nijak spatne nemyslel, pokud to tak vyznelo, tak se omlouvam. za „chytreho“ se nepovazuju…

já to jenom vysvětlila a taky jsem slovo „chytrý“ dala do uvozovek, takže se vůbec nic neděje a všechno je OK :-D Špičkování mě baví :-D

Dá se to vidět taky v Hejmově ‚Rap‘n'News'

A Romane, ty bys ses zase místo brouzdání po fóru měl teď věnovat spíš angličtině, ty mravokárče :-D

Jako psaní článků? No jo, vím, ale bohužel teď to se mnou bude nějakou dobu horší… Hledáme totiž nové bydlení, a to není žádná sranda, takže priority jsou teď jinde :-) Stíhám teď akorát procházet fórum a komentáře pod články.

Skoro bych rekl, ze Pride myslel druheho Romana – roman298. Ale to neznamena, ze bychom dalsi clanek nebo test neuvitali :-)

100% myslel Jakubčíka, a myslím, že to Roman S. věděl :)

Samozřejmě, panu Svozílkovi bych netykal. :-)

Hm, tak vidíte, to jsem si ani nevšiml, že tu reagoval i jiný Roman :-)

Já už totiž přes týden nic nevydal a mám z toho hodně špatný pocit, tak jsem myslel, že to bylo mířeno na mě… :-)

Tak nic, no ale alespoň víte, co se u nás děje :-)

Pride: klidně mi tykejte :-)

tak to byl teda gol :D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.