Help for English

FCE 11.6. 2011

 

Ahoj všichnni, kdo jste se tuto sobotu pokoušeli o fce. Jaké z toho máte pocity? A pamatujete si něco z výsledků? Ta nejistota je strašlivá… PS:Pokud už tady někde nějaká podobná diskuse běží, prosím, nasměrujte mě. Díky

Ahoj, ja byl dneska. nejhnusnejsi mi prisel Reading, to asi neproslo u me. Nevis, jestli aspon to zadani bude nekdy nekde zverejneno v dohlůedne dobe , at to muzu projit znova a zjistit co jsem podelal ???

Určitě ne, ale proto jsem založila tuto diskusi, že bychom si alespoň vyměnili to, co si pamatujeme :-)

Reading byl o nějaké ženě, co koupila a rekonstruovala starý hotel a zaměstnala jinou ženu – tohle mi přišlo uplně nejhorší z celé zkoušky. Pak ty vynechané věty/odstavce byly o podmořských vulkánech a to poslední bylo o názorecch čtyř muzikantů. Writing 1) odpovědět na dopis od manažera foto soutěže, kterou jsem vyhrál – napsat něco o předchozích zkušenostech s fotografováním a vybrat si jestli mi mají dát foťák nabo účast v kurzu. 2) essay „What you think are advantages and disadvantages of being famous“, ostatní temata si nepamatuju, mi sedlo tohle – podobný sample answer je v Cambridge/Grammar for first certificate with answers (Hashemi,Thomas).

Use of English: Nějaký výlet trajektem do Dánska, pak jel dál na kole a něco o jejich pohostinnosti. pak další oddíl byl o člověku co jel nějakým vlakem. Formování slov – něco o dvojčatech. Transformace vět (činný do trpného apod) mi přišlo celkem pohoda. Listening jsem měl variantu C. Bylo to něco o spisovatelce, co už v šesti letech psala knížky :), pak další věc byla o nějakým podivným ohroženým ptákovi ptákovi, co žerea tak :) a to poslední tuším o travel writterovi nebo tak něco.

Zdravim
No neviem ci je to este aktualne kedze uz asi mate vysledky tak ako ja – Pass :-) :-) :-)
ako ste na tom vy?
Otazky sme mali ine- pre mna bolo teda najhorsie Use of English :-( Najlepsie mi dopadol listening :-D

Ja mel lepsi C a exceptional Writing, borderline Reading a zbytek mezi. takhle nějak jsem to čekal. Reading je hnus. :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.