Help for English

Word Manager

Zatím ve slovníku příkladové věty nemáme a proto jsme se nepustili do toho, aby program s těmito větami nějak šikovně pracoval. Máme to ale na programu do budoucna. 1) Doplnit příkladové věty k některým lekcím (např. fráz slovesa apod.) a 2) naučit program s těmito větami šikovně pracovat.

Já bych také uvítala možnost příkladových vět. Ale stačilo by mi, kdyby se po vyzkoušení příkladová věta se slovíčkem objevila napsaná třeba pod vysvětlením nebo správnou odpovědí. Lépe se mi slovíčka pamatují, když je vidím přímo ve větě.

Privítala by som funkciu automatického zvukového prehrávania celej lekcie s malými/nasta­viteľnými puazami medzi slovami tak, aby som mohla počúvať a opakovať slová dokola pri žehlení, upratovaní a pod. Ako také slovné etüdy. (Hľadala som – nenašla som).

Nešlo by povolit, aby mohlo být pole pro dané slovíčko delší? Učím se přes to i reálie a potřeboval bych délku pole na pár vět :)

Při zkoušení diktátu: diktuje anglicky, a já píšu. Teď jsem si tam přidala, aby se mi zobrazilo i to slovíčko česky. Když to mám nastavené tímto způsobem, tak si nemohu dát slovíčko zopakovat (ještě jednou vyslovit). Jde to nějak nakombinovat?

Nevím, podíváme se na to.

Zásadní výtka vpodstatě jedniná, již zmíněné příkladové věty.
Dále je to jen taková drobnost, která však dokáže dost iritovat, a to jsou často neakceptované rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou-maximize, maximise, categorise, categorize. Jde o to, že jednou to lpí na americké, podruhé jen na britské.

A co bych ocenil moc, je nějaká možnost sdílení nově uživatelsky vytvořených lekcí. Určitě to nemusí být nijak implementované v samotném programu. To by dalo až moc práce. Spíše jen nějaká webová stránka s odkazy atd. Prostě aby to bylo aspoň trochu centralizované.

lpí to vždy na té angličtině, kterou máte v uvedené lekci zadanou. Když lekce vytváříte, zadávejte prostě tu, kterou se chcete naučit. Nebo pokud je to lekce, kterou nevytváříte vy, tak si ji před zkoušením projděte a případně upravte.

Sdílení lekcí máme již dlouho v dlouhodobém plánu.

Příkladové věty opravdu chybí. Mně by taky stačilo “jen“ zobrazení mých vět po vyzkoušení tak jak píše iajika.

Dobrý den, nedávno jsem si pořídil program Word Manager. Učím se slovíčka tak, že jedu podle obtížnosti a vygeneruji si 20 slovíček (nyní úroveň starter). Jedu zkoušení Čj-Aj a až dodělám všechny slovíčka v této úroveni,tak bych si to chtěl projet znovu např. pomocí definic nebo jiných možností. Ale v nabídce revize jsou jen 4 možnosti seřazení (podle znalosti, chyb…). Líbila by se mi možnost, že nad těmito možnostmi by byl ještě filtr dle úrovně (starter,elemen­tary…). Děkuji za odpověď.

Omlouvam se ale rad bych na novy PC naistaloval Word manager, nasel jsem 4 soubory a nevim v jakem poradi je instalovat a ci je potrebuji vsechny:

vw-wm-0–9–2 75MB
wordmanager 181MB
wordmanager_patch 43MB
wordmanagerpat­ch 1,7MB

Diky

wordmanager 181MB

Pak se podívejte na číslo verze a případně doinstalújte pioslední Patch z našich stránek.

Prosím, ako sa dá slovíčko zmazať zo slovníka ?
(Mám pod „stredne vysoký“ slová „medium height“ aj „medium-height“. V Lingea slovníku som našla len s pomlčkou a nechávam si toto.)

AdrianaXXX:
Přímo smazat slovíčko zatím bohužel nejde. Lze ho ale přepsat na jiné.

Prosím o radu. Ráda bych se naučila a procvičila nepravidelná slovesa. Jak si v programu Word Manager nastavím zkoušení nepravidelných sloves, minulých časů a příčestí? Děkuji za radu.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.