Dobrý den,
jsem studentkou angličtiny na VŠ. Vaše stránky mi mnoho ulehčily, ale přesto mi zde chybí odbornější témata, jako jsou například právě morfologie, syntax, lexikologie … Jistě by to pomohlo nejen mně
Dobrý den,
jsem studentkou angličtiny na VŠ. Vaše stránky mi mnoho ulehčily, ale přesto mi zde chybí odbornější témata, jako jsou například právě morfologie, syntax, lexikologie … Jistě by to pomohlo nejen mně
ano, určitě bych se časem rád věnoval i těmto tématům… bohužel času je málo. Zpracování nějakého odborného tématu dá daleko více práce a užije ho daleko méně uživatelů. Proto se jim zatím spíše vyhýbáme. Snad časem. Díky ale za podnět.
varena: nevím, jestli vám to pomůže, ale natrefila jsem na pěkné stránky university Towson:
Díky moc, určitě je využiji. Nakonec jsem ale zvolila úplně jinou variantu. Odjíždím na rok do Anglie .
The gap year – it sounds very British Good luck!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.