Help for English

učebnice pro nejmenší

Dobrý večer,
může mi, prosím, někdo poradit: Jaká učebnice je podle Vás nejlepší pro výuku dětí 3–6 let?
Děkuji za odpověď
Lenia.

Já mám výborné zkušenosti s „Cookie and Friends“ pro malá děcka (3–5) a pro předškoláky a první třídu „Happy House 1“ (ještě nepíší) a následuje „Happy House 2“ pro psavce, tak 2.tř. Vše je nakl. Oxford. Je to řada učebnic, která má další návaznost a dětem se s nimi bezva dělá. :-)

Naopak já moc zkušeností nemám, ale mým malým dětem jsem pouštěla CD z „Angličtinka“ (Novák, Nováková) a myslím, že se s tímto materiálem dá docela dobře pracovat a dost děti naučit. Takže neodpovídám na to, co je nejlepší :-)
ale jsem ráda, že to doma máme.

Dobrý večer, já jsem svoje děti před asi dvěma lety posadila k internetu www.poissonrouge.com . Dnes jim je 4 a 6 let a opravdu mě překvapují kolik věcí umí pojmenovat v angličtině. Žádná kniha je nezaujala tak jak tyto stránky…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.