Help for English

Co se děje na HFE

 

17. 6. 2011

Zamýšlený a rozpracovaný článek se nekonal… ale zato jsem přidal další Czenglish Alert.

18. 6. 2011

Dnes život webu probíhal bez zásadnějších zásahů z mé strany. Přece jen je víkend, říkám si…

19. 6. 2011

Celý den si říkám, že vydám článek, vydám článek, vydám článek. Zdá se ale, že k ničemu takovému nedojde. No nic, zítra je taky den. :-)

20. 6. 2011

I need to focus… Zatím dělám všechno, jen ne to, co potřebuju.

21. 6. 2011

Konečně jsem dokončil článek o nesprávně vyslovovaných slovech… alespoň něco.

22. 6. 2011

Dopolední zkoušení, odpolední promoce a oslava mě opět vyřadily z provozu a práce na HFE. Připravuji ale testík na výslovnost.

23. 6. 2011

Dnes se opět na HFE asi nedostane… vyrážím do Prahy na Prague City Festival. Tedy spíše jen na 30 Seconds to Mars.

24. 6. 2011

Orecenzovali jsme jeden zajímavý produkt, který by mohl zaujmout učitele angličtiny na základních školách či rodiče dětí, kteří s dětmi dělají angličtinu.

Na Facebooku už nás mezi oblíbenými stránkami má přes 2000 uživatelů. Jsme rádi, že k nám přicházíte i přes tuto sociální síť a že si nás přidáváte mezi ty stránky, které se Vám LÍBÍ.

25. 6. 2011

Pouze drobné udržovací práce jako odpovídání na dotazy apod.

26. 6. 2011

Dokončil jsem již nějakou dobu připravovaný článek o příponě -WISE.

Začali jsme uvažovat o vůbec první publikaci sestavenou z článků na našem webu. Zatím diskutujeme o obsahu, rozsahu, nákladu, zjišťujeme ceny… Nic neslibuju, ale vypadá to nadějně. Uvidíme.

27. 6. 2011

Tak konečně je tu další soutěž… po delší soutěžní odmlce je tu velká letní soutěž 2011. Snad Vás její náplň zaujme. Ceny určitě budou stát za to – výherci si výhru vybírají sami! Tak vzhůru na cesty a foťák vždy po ruce!

Soutěžení jsme v poslední době moc nepřáli… dokonce vypadla červnová seriálová soutěž. Uvidíme, jestli se k této tradici po prázdninách vrátíme. Soutěžení mě vždy rozhodně bavilo.

Dnes také probíhá Englishbooks day. Už jen něco málo přes hodinku!

28. 6. 2011

Dále se bavíme o formě, jakou by naše první publikace mohla mít. Možností je hodně…

S Petrem jsme zase začali mluvit o nové textovce. Teď jsme několik týdnů či měsíců byli zaneprázdněni jinými věcmi, ale teď se zase vracíme k původním plánům. Tedy plán č. 1 – textovka. Či textovky. Úplně v novém.

Dnes se více než po roce zase objevila nová písnička na Help for English. Čas opravdu letí… poslední píseň byla loni v dubnu a to byla dokonce jediná píseň ten rok. V roce 2009 a 2008 přibývala nová písnička skoro týden co týden, měsíc co měsíc.

Snad se Vám ten nový song líbí… mě ta písnička zaujala hned, jak jsem ji poprvé slyšel. A následovalo mravenčí shánění svolení… včera se konečně po několika měsících ozval manažer Joy Williams s tím, že píseň můžeme použít, což mi udělalo velkou radost.

Budu se snažit písniček přidávat víc, i když to samozřejmě není priorita webu… snad Vám ale písničky příjemně zpestří učení.

22:00 – Právě jsem získal svolení na použití další písničky. Přidám zítra nebo pozítří.

29. 6. 2011

Dva nové články s tipy pro Vás. Jeden pro Vás připravila uživatelka Abyss, druhý jsem na podnět uživatele Battlefield napsal sám.

Pracoval jsem na dalších věcech, které se ale dočkají světla světa (a Vašich očí) až zítra či pozítří.

30. 6. 2011

Doufám, že jste si poslední červnový den dobře užili. Já ho trávil vlastně celý den v práci. Ráno jsem vydal jen prázdninové přání a tím moje práce na HFE končí.

S Petrem jsem žhavili telefon a více než hodinu probírali detaily nových textovek. Takže úplně bez práce to dnes nebylo.

1. 7. 2011

Dnes jen pár drobností, jinak jsem celý den trávil na svatbě… HFE tedy přišlo zkrátka.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.