Help for English

Tell me More Angličtina verze 8.0

Dobrý večer,

jaký máte názor na tento produkt? Je lepší než Domácí učitel angličtiny? Není předražený?

Díky za názory!

Tuto verzi programu neznám a starší mě moc nenadchla (jako asi všechny ostatní podobné programy). Na domácího učitele angličtiny si ale dejte bacha. Slovíčka se tam nezobrazují s fonetickým přepisem a je pak hodně velká šance, že se je naučíte špatně. Já se takhle na začátku pár set slovíček s totálně jinou výslovností díky tomu naučil a ještě teďka mám s tím problémy.

Pokud vám jde o učení slovíček či dělání testů, jediné co lze opravdu doporučit jsou ty dva programy, které vytváří dva klíčoví lidé z těchto stránek. Word Manager a Smart Tests.

Pokud vám jde o teorii, tak programy typu tell me more, DUA apod, jsou opravdu nic moc.

Být vámi, tak si jako první studuji na zdejším webu sekci Angličtina pro začátečníky a až to budu mít nastudované, tak bych si koupil nějakou anglicky psanou knihu pro začátečníky a dál se učil z tohoto webu.

V sekci recenze nějakou vhodnou knihu najdete.

A to jsem si myslel, že zrovna Vy, Pildo, budete Domácího učitele angličtiny vychvalovat – nic ve zlým! :oops: :-D

Viz Vaše starší příspěvky:

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

Každopádně i takový názor se počítá. Na Word Manager a Smart Tests značky Vitware samozřejmě nedám dopustit. 8-)

richard:
DUA se mi líbilo z těch všech programů co jsem vyzkoušel nejvíce, ale to jsem teprve začínal, nevěděl co je dobré a tak nějak ignoroval výslovnost. Když jsem jí přestal ignorovat a zjistil jsem, že většinu slovíček kvůli té absenci fonetického přepisu vyslovuji úplně jinak, tak jsem na to změnil názor. A hlavně jsem v té době ještě neměl ty dva programy od Vítware, takže jsem neměl moc na výběr.

Teď mi přijde zcela zbytečné se učit gramatiku v programech co mají její výklad docela dost chabý oproti zdejšímu webu co je ještě navíc zdarma a slovíčka 1.) neefektivně a 2.) se špatnou výslovností.

Jenom pro úplnost: název firmy je Vitware, nikoliv Vítware (správně s krátkým „I“).

A příště mě nemusíte citovat, když reagujete hned na předchozí příspěvek. :-) (neberte to prosím jako komandování)

Díky moc za názor! 8-) Vy už jste C2, nemám pravdu? Nebo zatím C1? :oops:

na stránkách vámi uvedeného produktu máte demo verzi, vyzkoušejte, uvidíte sám jak vám to bude vyhovovat. Třeba vás to naučí i odlišovat co je to překlep 8-)

Richard44:
ono se občas v diskuzích stane, že než člověk příspěvek dopíše, tak do vlákna vloží něco někdo jiný a pak se to „jméno adresáta“ docela hodí.

Nejsem na fóru první den… :-)

Dobrý den, já jsem dostala Tell me More Angličtinu jako dárek k narozeninám a jsem s nim naprosto spokojena. Nemám kvůli práci čas chodit do jazykovky, takže tato metoda mně vyhovuje. Přijde mně, že tento program pokryje celkem vše – gramatiku, psaní, poslech, ale co se mi líbí nejvíc je právě nácvik správné výslovností. Firma times.cz, která tyto programy prodává má navíc horkou linku, takže když si nevím s něčím rady, tak oni mně vždy s ochotou poradí, což se cení, protože podle vlastních zkušenosti je na trhu tolik firem, co chtějí jen prodat a víc je prostě nezajímá.

Dobrý den, já jsem dostala Tell me More Angličtinu jako dárek k narozeninám a jsem s nim naprosto spokojena. Nemám kvůli práci čas chodit do jazykovky, takže tato metoda mně vyhovuje. Přijde mně, že tento program pokryje celkem vše – gramatiku, psaní, poslech, ale co se mi líbí nejvíc je právě nácvik správné výslovností. Firma times.cz, která tyto programy prodává má navíc horkou linku, takže když si nevím s něčím rady, tak oni mně vždy s ochotou poradí, což se cení, protože podle vlastních zkušenosti je na trhu tolik firem, co chtějí jen prodat a víc je prostě nezajímá.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.