Help for English

PET - 3.6. Praha

Zdravim,

koukali jste uz na vysledky?

S velkym prekvapenim jsem mel 83/100. Bal jsem se, abych mel vubec tech 70 bodu :-)

SPEAKING klasicky katastrofa.
READING na ktery jsem si nejvic veril me dost zaskocil a mel jsem ho druhy nejhorsi
WRITING celkem sel, cekal jsem to horsi
LISTENING kteryho jsem se oproti KET hodne bal, me naopak velice prijemne prekvapil a mam EXEPTIONAL

Tak by me zajimaly vase vysledky a zda-li v pripade uspechu jdete za rok na FCE? :-D

Ahoj,
byla jsem 10.6. na CB PET ve F-M, ale snad se můžu přidat :-)
Byla jsem mile překvapena 90/100 :-D
SPEAKING nejhorší, bála jsem se a jsem si toho vědoma = GOOD
ostatní EXEPTIONAL
Určitě chci dále pokračovat v přípravě na FCE :-)

Velka gratulace :-)

Já mám PET také za sebou, PASS WITH MERIT 91%, takže naprostá spokojenost :-) Nejhorší byl listening, byla špatně ozvučená místnost.
Na FCE chci také pokračovat. Jen nevím, zda rok bude na přípravu stačit. Jsem víceméně samouk a mám rodinu, práci…ale materiály už sháním :-))

Samozřejmě také gratuluju všem, co to zvládli :-D

Děkuji a také blahopřeji všem, kteří úspěšně složili PET, bohužel znám i několik lidiček, co to nezvládli :-(

Elafrela: Wooow tak to je nadherny vysledek :-)
Take jsem o tom premyslel, zda-li bude rok stacit, nebot jsem na tom podobne jako ty (samouk, prace). Mno uvidime, omrknu materialy na pripravu (nastesti se jich da sehnat nekolikanasobne vic ne na PET) a uvidim, jak mi to pujde :-) Mozna ze na FCE uz by to precejenom chtelo nejaky ten pripravny kurz :-D

Díky :-) taky jsem byla z výsledku v šoku :-)
No já plánuju učebnice Grammar for FCE a Vocabulary for FCE, protože stejné pro PET se mi už osvědčily :-) A od kamarádky budu mít ještě učebnici Skills for First Certificate – Listening and Speaking Class, takže to bude doufám stačit. A pak je samozřejmě důležité mít někoho na trénink konverzace :-)A hodně číst v angličtině…Pří­pravný kurz neplánuju, chodím jednou týdně na kurz, tam také procvičujeme všechno možné :-) Ale chtěla bych taky bydlet v Berouně a mít Englishbooks kousek od domu :-):-)

Tak s tim Berounem si me dostala :-D Je to vyhoda no mit takovej nadhernej obchudek par minut cesty :-)

Tak za rok na FCE :-D

Fajn :-D jsme domluveni 8-)

Ještě dotaz :-) ty jsi byl v Praze, měli jste tam poslech do sluchátek? Protože my v Hradci Králové ne a bylo to hodně znát na kvalitě zvuku, byla totiž příšerná! Takovou u FCE riskovat nechci :-)

Ok, ale musis mi slibit, ze nebudes mit vic procent nez ja :P

Sluchatka jsou ve vyspelych mestech samozrejmosti ;-) Ale ne jako opravdu si nedovedu predstavit, ze by mi to nekdo poustel z magnetaku. Na kvalite zvuku se to hodne projevi. Jak u KET, tak i u PET jsem mel poslech na plny pocet bodu, kdovi jestli to nebylo prave tema sluchatkama :-)

Tak to ti můžu slíbit v klidu :-) včera dorazila poštou první učebnice (z Englishbooks :-)) a je to nářez! Jen ty frázový slovesa než dostanu do hlavy!
Tak to si měl fakt výhodu. Nám to právě pouštěli jen z magneťáku a zvuk rezonoval celou místností, basy byly moc hluboko, prostě chvílema nebylo rozumět vůbec! Ještě že se vše pouštělo dvakrát. Taky to bylo u rušné ulice a zrovna, když byl poslech, jela kolem houkající sanitka…naštěstí zrovna v pauze.

Tak pristi rok to Praha jisti ne? :-) Tam se ti nestane ze ti to pustej z magnetaku ;-)

Prosim vas, nevite za jak dlouho si muzu jit vyzvednout certifikat? Je to presne mesic, co jsem se dozvedel vysledky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.