Help for English

Přípravný kurz CAE

Ahojky, nevíte někdo o nějakém přípravném kurzu na CAE? Našla jsem něco v Brně, ale je to pouze v týdnu večer, a pak už mi nejede žádný vlak domů. V Hradci a Pardubicích mi odepsali, že kurzy neotvírají pro nedostatek zájmu. Hlavně potřebuju zlepšit speaking, ale i ostatní věci. Už jsem CAE zkoušela v prosinci, ale bohužel jsem neuspěla, tak bych teď ráda měla jistotu. Díky moc všem za odpovědi.

Ahoj, nevím, které jazykovky v HK a Pcích jsi zkoušela, ale např. jazyková škola Lingva nabízí přípravu na CAE a z osobní zkušenosti mohu tuto jazykovku doporučit. Už jsem tam navštěvovala 3 kurzy (ne tedy přípravu na CAE) a maximální spokojenost. A pak taky Britské centrum nabízí přípravu na CAE, ale jaká je úroveň těchto kurzů nevím, navštěvuji pouze knihovnu.

Mockrát děkuju za odpověď. V té Lingue jsem žádné kurzy nenašla a v britském centru nemají vůbec aktualizované webové stránky, ale psala jsem jim maila, tak uvidíme, jestli se ozvou. Ještě jednou děkuji:-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.