Help for English

Jak na více jazyků..??

 

Ahoj all.. Učim se anglicky a řekla bych že celkem úspěšně, ale letos jsem se na škole začala učit francouzštinu a pořád nevím jak to skloubit dohromady tak aby se mi nepletly slovíčka. S gramatikou problém nemám ale slovíčka jsou pro mě úplné tabu. Nevím jak se je mám učit a při tom učení anglických slovíček mi takovej problém nedělá.. Ted se musím naučit spoustu slovíček najednou protože zjišťuji že bez nich to prostě nepůjde…
Děkuju všem za radu…
Have a nice day..

A co třeba zkusit Language Lab? Ten používám na učení slovíček do němčiny a angličtiny a nemám s tím takřka žádný problém.

ppooler: téda! A o španělsko-anglické verzi náhodou nevíte?

ppoolere, tohle je vážně bezvadný… konečně si procvičím francouzštinu, je to velice příjemně udělaný a jde to stáhnout a pak pouštět proudem do ušisek!

Ivuško07 – doporučuji program SuperMemo pro Palm (je ale potřeba mít Palm, tedy kapesní pošítač s operačním systémem Palm OS) – výhodou potom je, že to můžeš vozit s sebou, funguje to podobně jako LanguageLab, který je fajn, ale musíš do něj výsledné slovíčko napsat, zatímco v SuperMemu si ho jen v duchu řekneš a sama se oznámkuješ – systém ti pak slovíčko zařadí do dalšího učebního procesu podle paměťové křivky (také se jí říká křivka zapomínání)… používám tento prográmek pro několik jazyků a je ¨to nedocenitelný pomocník: váce na http://www.mapletop.com/…screens.html (mimochodem, existuje i verze pro Windows, na PC, ale ta je nemotorná a já jsem s ní měl jen problémy: http://www.supermemo.com/

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.