Help for English

Seabase Delta

 

Tak a teď už jsem zoufalá i já. Hra je super, já jsem na 80% a nemůžu se hnout z místa. Nevím jak rozbít tu skleněnou vitrínu, vím, že kladivem, ale zkouším všechny možné příkazy a nic. A taky můj kód na odpálení rakety byl přijat, knock je v poloze release a stěžeň pořád drží. Už opravdu nevím co mám špatně. HELP ME PLEASE! :-(

vitrína je jen pro uvolnění napjetí. :-) Ale jinak napište BREAK THE CASE (with the hammer)

kód pro odpálení rakety – myslíte ta dvě trojciferná čísla? Zadala jste obě? Byla raketa vystřelena?

KNOB v poloze RELEASE je ovládání miniponorky, kterou nakonec opustíte základnu. Tu zatím nepotřebujete.

Děkuji, nakonec stačilo zadat kód ještě jednou. Dohráno, jsem hrdina, ale bez fóra bych neměla šanci. Ale moc děkuji za tento portál i za hry. :-) Jdu zkusit Apache Gold :-)

DObrý den, nainstalovala jsem si hru Seabase delta ale vůbec netuším jak se hraje a jak mám začít, prosím o radu.
Dík

Instrukce, jak hrát, jsou přímo ve hře – jak se zadávají příkazy, jak se chodí, jak se pracuje s předměty apod. Nebo máte nějaký konkrétnější dotaz?

Prosim vas, jsem hned ze zacatku v metru asi pata zastavka, a nemam penize na travel card a nemuzu se nikam pohnout, co s tim?

vystoupit, tam je ohromná základna, kde toho jde udělat hodně, mimo jiné i zařídit si novou permanentku.

jsem na zastavce ALPHA a po zadaní přikazu get off mě to porad pise ze to nejde..

a uz to mam, diky :-D

Dobrý den, jsem u 15% a vstoupil jsem do „prádelny“ vzal jsem prací prášek, žehličku a ted mi píše, že je zapojená a když ji chci odpojit,píše,že ji bude potřebovat nebo něco v tom smyslu. Kde je chyba? :D

jsem si stoprocentně jistý, že tam prášek na praní není…
Co se týká žehličky, jak formulujete ten příkaz? Tak jako tak, žehličku myslím nikam nosit nemusíte. Věci na žehlení si přineste sem. :-)

Prosim vás. Mám stejný problém jako prue, prošel jsem celé forum, ale odpoveď jsem neobjevil. Jak se mám dostat do prvního vlaku, kartu, tašku mám. Zkoušel jsem toho tolik a nejdále jsem se dostal k otázce kam tu kartu mám vložitt :/ Děkuji.

na nástupišti zatáhnete za páku, vlak přijede, dveře se samy otevřou a vy jen vstoupíte dovnitř.

Díky. Pomohlo mi to, doufám že semnou budete mít trpělivost:) Stále jsem zkoušel kartu a neodpovídal, že by to nešlo, ale hlavně mi nedošlo, když byla snaha pohnout pákou, že jsem chtěl posouvat celý ten malý kontorolní panel :D.

Dobrý den. Tak mám opět problém, který tu je už odpovězený.
Nemohu najít výtah. Došla mi časová karta, mám oblek i ploutve a to i na sobě a nevim, co dál. Jsem v kanále, nebo mohu nahoru k metru, do chodby a do prázdné skříně :/ Výtah nikde. Děkuji za odpoveď.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.