- Doporučí někdo příručku na CAE – reading + listening?
- Nevíte, zda se dá nějak sehnat doučování online pouze na writing?
Díky
Díky
Skus na
FB-http://www.facebook.com/pages/Flo-Joe-for-CAE-Certificate-in-Advanced-English/185563932264
Je to ozaj super- kazdy den precvicim nieco nove A je tam aj
writing.
Ja som si teraz kupila Ready for CAE a CAE Gold Exam MAximiser a je k tomu aj
CD listening.Je to mix vsetkeho takze aj reading a listening. Ja prave ovela
viac potrebujem precvicovat grammar.
Tak to zas na gramatiku není špatná Destination C1/C2
Dik ,uz pozeram na ebay
Destination C1 C2 mám, pocity jsou nicméně rozpačité. Dozajista je to kvalitní učebnice, v tom nicméně shledávám ten problém-pro mě moc statické, prostě učebnice. Tj. snad veškeré věci v ní obsáhlé jsou i zde na webu a dovolil bych si tvrdit, že v lepší podobě.
V Destination je dobré, že máš všechno ucelené. Na jedné stránce máš tedy všechno pohromadě, tedy velké množství informací. Nevýhodou je, že si musíš potom vše vyhledávat, co která spojení znamenají ve slovníku a případně vypisovat do sešitu. A potom je všechno takové zdlouhavé a někoho to může přestat bavit a následně i odradit.
No, je to tak, učebnice je dost strohá, ale mně osobně to zas vyhovuje, nemám rád takové ty učebnice přeplácané obrázky typu NEW Opportunities, co máme ve škole, když jde člověku čistě o gramatiku, tak si myslím, že Destination je hodně dobrá. To shrnutí slovní zásoby do daných celků se mi taky hodně líbí, člověk si ujasní drobné nuance, jinak slovník je potřeba, to je fakt, taky si myslím, že je nevýhoda, že collocations nejsou nějak blíže vysvětleny a člověk si je musí dohledat a vypsat, ale to vidím jako jedinou, docela snesitelnou, nevýhodu
Já bych to hledání neznámých výrazů v řadě knih Destination
nevyděl zas tak černě. Ono to sice zdlouhavé a možná odrazující je
(obzvlásště u C1/C2, kde toho není málo), ale za to vás to aspoň nutí
si ten výraz najít a udělat si potřebné poznámky, což vidím jako
užitečné, protože si tu danou věc aspoň lépe naučíte. Kdyby tam mělo
být všechno podrobně vypsané, tak se obávám, že na to by nestačilo ani
dvojnásobný počet stran.
Destination je učebnice skvělá a šikovně organizovaná.
Na jazykovce mi doporučili Grammar and Vocabulary for CEA, CPE. Je to docela těžká učebnice gramatiky, nicméně jestli ji člověk zvládne, tak bez problému napíše CAE Use of English …
ta Grammar and Vocabulary for CAE and CPE je fakt dobrá.
Leporo: ještě mn ta napadlo, jestli jsi z Prahy, tak vím o jednom amíkovi, který dává soukrové hodiny. Byla jsem s ním na vzdělávacím táboře a vím, že je naprosto fantastický.
Zdravím, taky se chystám na CAE a chtěl bych si pořídit jednu z doporučovaných učebnic, které už tu byly zmíněny. Volili byste spíš Destination C1/C2, nebo Grammar and Vocabulary for CAE?
Jak hodnotíte učebnici CAE result, pravděpodobně se s ní setkám v kursu.
Taky jsem jí měl v PM studiu a nesnášel jsem ji
Taková ta klasická kurzová knížka, která je sice dobře udělaná, ale po 2. lekci už me lezla krkem
Taky ji budu mít ve škole, asi to bude jak říká Filip klasická kurzová učebnice, žádnej zázrak.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.