Help for English

Co se děje na HFE

 

26. 7. 2011
27. 7. 2011
28. 7. 2011
29. 7. 2011
30. 7. 2011
31. 7. 2011
1. 8. 2011
2. 8. 2011
3. 8. 2011
4. 8. 2011

Ten čas ale letí!!!
Brzy se ale vrátím ke každodenním zprávám a věřím, že bude i o čem psát. V současnosti dále pracujeme (hlavně Petr) na nových textovkách. Já tu a tam mrknu na komentáře a disk. fórum a snažím se odpovídat jak jen to jde. Na článečky a testíčky si ale ještě pár dní budete muset počkat.

5. 8. – 19. 8.

Budu se opakovat, když řeknu, že ten čas letí? Jako splašená koza. Je už skoro konec prázdnin a abych řekl pravdu, nevím, kde mi hlava stojí.

1) připravujeme setkání fanoušků HFE, které by se mělo konat v říjnu. Informace již brzy zveřejníme formou článku.

2) pracujeme dále na textovkách, ještě je co dělat, ale zdá se, že jsme na dobré cestě.

3) zvažujeme (vážně) několik nových zajímavých projektů, kterými bychom rozšířili záběr Help for English a naší firmy Vitware.

4) pár novinek se tu objevilo, např. písnička Schuyler Fisk nebo dnes nový testíček na idiomy a spojení obsahující názvy států a národností. Brzy by měly být další materiály.

Zkrátka a jednoduše, HFE nikdy nespí. :-)

20. 8. 2011

Přibyla nová recenze na dětskou stolní hru, pomocí které se s dětičkama skvěle procvičují barvy, čísla a tvary.

21. 8. 2011

Pripravujeme nový projekt, který snad mnohé z Vás zaujme. Více informací snad již brzy.

22. 8. 2011

Téměř celodenní práce na novém projektu. V pátek bude spuštěn. Dočtete se o něm v samostatném info článku.

23. 8. 2011

Další nabitý den. Proč já tomu létu ještě nepřestal říkat ‚prázdniny‘? Velmi zavádějící pojmenování. Nový projekt Vitware spouštíme už za tři dny. Práce je ještě mraky, ale my to stihneme. Není nad to dát si deadline. :-)

Rýsuje se spolupráce s dalším šikovným autorem článků. Uvidíme, nechme se překvapit. Jeho první článek (už jsem ho četl) by se mohl objevit již brzy.

24. – 25. 8. 2011

V těchto posledních dvou dnes finišovaly práce na našem novém e-shopu, který nyní… už několik minut… běží. Určitě budeme rádi, když ho navštívíte. Seriály u nás propagujeme už dlouho, seriály nás baví, chceme proto umožnit všem našim uživatelům umožnit, aby si seriály mohli pořídit.

Nakupujeme seriály ve Velké Británii, což v podstatě můžete udělat sami. Naším cílem je ale nabídnout seriály i těm, co nemají kreditní karty pro nákup na internetu či nemají k takovým transakcím důvěru. Věřím, že si své zákazníky najdeme.

Určitě uvítáme zpětnou vazbu.

Pokud jste se těšili, že projekt, který jsem v uplynulém týdnu avizoval, bude něco zcela jiného, nebuďte zklamaní. Pracujeme na dalších novinkách.

26. 8. 2011

Na HFE samotném se nedělo toho moc, zato u nás to byl frmol. Se spuštěním nového e-shopu se strhla vlna nakupování. První den provozu a některé seriály už došly. :-) Takže honem rychle doplňovat zásoby…

Jsme rádi, že Vás obchod zaujal a budeme se snažit vždy ve stanovených termínech odesílat. Doufám, že z počátku budete shovívavější… logisticky to není až tak úplně jednoduché.

27. 8. 2011

Frmol pokračuje. Snad brzy se budeme moci vrátit k tomu, co Vás asi zajímá nejvíc, HFE. 1. září nejpozději se zase vrhnu do každodenního kolotoče psaní a publikování. Pokud nás doma nezavalí hromada seriálů. :-)

30. 8. 2011

Pomalu zajíždíme do pracovních klejí. Tedy ne že bychom jinak nepracovali, ale pomalu nám začíná školní rok a s ním bychom se zase rádi vrátili k pravidelnému vydávání. 29. i 30. teď vyšly nové materiály a rádi bychom v každodenní frekvenci vydávání pokračovali. Samozřejmě nic neslibujeme, ale snaha tu bude. Letos nás ve vydávání doplní moje manželka a snad i další přispěvovatelé.

Petr (chudák) dnes v průběhu celého dne pracoval na mém záhadně zmizelém článku. K mému zděšení totiž nějak záhadně zmizel článek ANGLICKÁ JMÉNA, na kterém jsem na jaře několik dní pracoval… naštěstí (s pomocí jednoho našeho uživatele) se podařilo najít článek v archivu Googlu. Petr se ho snažil vložit zpět do našeho systému, ale cosi tam ten článek prostě nechce. Zatím tedy bez nahrávek alespoň text článku visí.

Připomíná mi to báseň Roberta Frosta, která začíná: Something there is that doesn't love a wall.

Something there is that doesn't love my article.

31. 8. 2011

Vydal jsem přání do nového školního roku. Hurá do školy… ať se Vám daří, hlavně v angličtině, i když ona ta matematika, čeština a další předměty taky občas přijdou vhod.

Na titulní stránce visí také nová anketka. Zapojte se, ale nejdřív se určitě zamyslete, jaký cíl či jaké cíle si pro rok 2011/2012 vytyčíte.

1. 9. 2011

Nabitý den… až do pozdního odpoledne jsem trávil zkoušením svých milých studentů a večer trávil na tv-shows.cz… založil jsem jim dokonce vlastní Facebook. :-) Ještě nedávno jsem Facebook nechtěl a teď už spravuju tři :-)

Na Rádiu WAVE Českého rozhlasu se dnes prý objevil rozhovor s „yours truly“ (jak se v angličtině říká). Ještě jsem ho ani neslyšel, nebyl čas. :-)

2. 9. 2011

Máme k dispozici další cvičeníčko… a to je asi vše, co se tu dnes objevilo. Zítra ale třeba bude víc.

3. 9. 2011

Máme tu nový testík zaměřený na předložky (z dílny mé ženy), jinak se pracovalo spíše v zákulisí a samozřejmě se víkendově odpočívalo. Já vydal pouze info článek o slevě na náš software. Pokud ještě nemáte WM nebo ST, využijte nabídky, trvá jen do 10 září.

4. 9. 2011

Když se podíváte na hlavní stránku, najdete tam informace o plánovaném srazu HFE. Proběhne 15. října v Kolíně a všichni, kdo našim stránkám fandíte a chcete se setkat s námi a s dalšími příznivci, určitě se přihlaste. Rádi se s Vámi uvidíme a popovídáme.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.