Help for English

kurz s přípravou na FCE - jš Akcent - zkušenosti??

 

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost z jš Akcent v Pze? Přihlásila jsem se tam na přípravný kurz na fce (10/11–2/12, 1×týdně 3hodiny).
Jenže jsem teď potkala bývalou spolužačku, která tam chodila taky (na celý rok) a fce neudělala a to samé i jiná spolužačka, která byla 6m v UK, tak tam také fce nezvládla. Nejsou to zrovna malé peníze (jak za kurz, tak i za fce), proto bych byla ráda, kdyby sem někdo hodil info, zda s tou jš má zkušenost, co si připravoval raději navíc, nebo na co se zaměřit, co bylo „překvapující“ u zkoušky apod. Předem díky za info :-)

úspěch u fce nezáleží na jazykový škole ale na tom danym člověku jak se připravuje, 3 hodiny týdně je strašně málo tak i tak.. je potřeba se tomu věnovat pořádně a samostudiem, takže timhle směrem bych nad tim nepřemejšlel)) a jazyková škola akcent je jedna z nejlepších v čr, jsi v dobrých rukou.

já jsem na žádný kurz nechodila, prostě jsem se před zkouškou intenzivně věnovala angličtině sama, ale asi je dobré i na nějaký kurz chodit, ale rozhodně si nemyslím, že je to klíč k úspěchu

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.