Help for English

Evidence přečteného

 

Dobrý den,
lze nějak rychle před kliknutím na článek, test,… zjistit, zda jsem pod svým přihlášením tento již někdy rozkliknul (přečetl, udělal test, spustil nahrávku,… – to už bych nechal na každém co po rozkliknutí s ním udělá)? Případně kolikrát (to už spíše tip, pokud by jste se tím chtěli zabývat)? Případné využití je myslím jasné.
Pokud by to nebylo jasné, rozepíši se.

Děkuji za odpověď.

hmm, asi to nejde :(

Když klikneš na svoje Zobrazit profil, tak tam najdeš svoje již vyplněné testy – je tam číslo a po jeho rozkliknutí se ti testy zobrazí

V našem současném systému to udělat nejde. Budeme ale web úplně předělávat a určitě se o toto pokusíme.

Pokud používáte náhodou prohlížeč Google chrome, tak na to existuje rozšíření a jmenuje se PlainClothes. Podobné rozšíření existovalo i na Firefox, ale bohužel přestalo být vyvíjeno pro novější verze.

Děkuji za komentář!

Pilda: a pro verzi 3.6.23? Pod jakým názvem bych to měla hledat.

Marku: Už tenhle web sleduji delší dobu a tak vím, že při slově chystáme se, se člověk ještě nemůže začít těšit jak dítko na Vánoce (nevyčítám, konstatuji a důvody plně chápu) Zajímalo by mě co znamená budeme web předělávat? Jestli je to na seznamu nebo na tom už pracujete a v jakém asi horizontu. Jinak za tuhle funkci bych se taky přimlouvala, hodně by to pomohlo v přehlednosti, zvlášť když člověk nehledá nic konkrétního, ale chce si prostě zlepšit angličtinu.
Jednu dobu jsem si vedla sešítek a tam jsem si psala jednotlivý kategorie a do jakého datumu už to mám prohlídnuté…což mě zas docela omezovalo v tom, že jsem teda jela podle času a ne podle toho co mě třeba nejvíc zaujalo.
Ale jinak tisícere díky za Vaši práci

Znamená to, že Petr web přeprogramuje úplně od nuly znovu. Je to na seznamu, před tímto je na něm ještě několik věcí, ale rozhodně je to teď jedna z našich priorit. Časový horizont ale rozhodně nejsem schopen odhadnout.

Zrzounka: tou verzí myslíte jaký prohlížeč? Firefox i Google chrome jsou v této verzi velice zastaralé a rozhodně by jste je neměla používat. Je totiž velice pravděpodobné, že obsahují nějaké závažné bezpečnostní chyby, které byly opraveny až v dalších verzích prohlížeče.

Pokud vás to ale neodrazuje a myslíte prohlížeč Firefox, tak pro tuhle verzi by měl být tento plugin: https://addons.mozilla.org/…nkvisitor-2/?…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.