Help for English

Jak učit?

 

Dobrý den,
sama jsem na úrovni upper-intermediate a sestra má za sebou školu – obor Kadeřnice :-) Do práce jí občas chodí i cizinci a tak mě požádala jestli jí nemůžu tu angličtinu trošku pomoct osvěžit.
Nevím, ale kde začít? Vím, že úroveň na jejím oboru byla nízká tak jsme si říkala, že využiji mé staré učebnice A1 A2 a také tuto stránku – angličtina pro začátečníky. Máte ještě nějaké další nápady prosím? :-)

učebnice jsou určitě dobré, ale asi bych se držela článků zde na HFE (ať už kurzu pro začátečníky tak dalších článků). Potřebujete docílit toho, aby sestra byla schopná komunikovat se zákazníkem. Tak by se dala i pojmout výuka. Možná pomůžou nějaké konverzační knížky – o čem si budou povídat = slovní zásoba, gramatika právě pro konverzaci se zákazníkem.

Něco takového: http://www.englishbooks.cz/…-mp3-cd.html
(aby se naučila poslouchat i rodilého mluvčího – to se dá ale nahradit, když pohledáte na youtube, nebo nějaké jednoduché podcasty)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.