Help for English

spam

 

Vypadá to, že mi na soukromou zprávu došel SPAM. :-D Čekal jsem jen kdy to přijde. Stalo se to někomu taky?

Tady je text toho SPAMu:

(stelleoneil@yahoo.com)

ahoj

Mé jméno je Stella Oneil, viděl jsem váš profil a já jsem se začal zajímat o vás, budu také rád, že jste více, a chci vám poslat e-mail na moji e-mailovou adresu (stelleoneil@yahoo.com), takže mohu dát si můj obrázek. Vzpomeňte si na dálku, barvy či jazykové nezáleží, ale láska věcech hodně v životě.

Hello

My name is Stella Oneil ,i saw your profile and i became interested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address (stelleoneil@yahoo.com)so i can give you my picture .Remember the distance, color or language does not matter but love matters a lot in life.

Ale musím uznat že s překladem si dali práci :-).

Zajímavá je i adresa profilu odesilatele: http://www.helpforenglish.cz/cz/profil.php?id=

a třeba datum registrace 01. 01. 1970 01:00:00 je přinejmenším divné.

Přidávám se do klubu. Dostala jsem stejný. Ať žijí automatické překladače :-D . Aspoň člověk vidí, jak text přeložený doslova nedává vůbec žádný smysl.

:-D tak to ještě otec zakladatel nebyl na světě – 1970

tento uživatel neexistuje, protože jsem ho ihned smazal. Bohužel neumím smazat všechny jeho zprávy. Ale když si ho chcete zobrazit, objeví se id= bez čísla, protože už není.

Moc se za spamy omlouvám. Snad se nám to podaří jednou vychytat tak, aby k tomu nedocházelo a nebo aby při smazání uživatele byly automaticky smazány i všechny jeho zprávy, komentáře apod.

Všechny spamy jsem promazal.

Problém spočíval v tom, že náš systém nyní umí snadno pouze smazat uživatele (a tím zamezit dalšímu rozesílání spamu), ale nedokáže smazat již odeslané zprávy. Tím lze vysvětlit i adresu profilu (za ID není číslo), uživatel byl smazán, ale zpráva tam ještě byla.

//edit: Marek byl rychlejší…

Přidávám s k dalším postiženým, toto mi dnes dorazilo :
(tina jones <tina10.jones@yahoo.co.uk> to)

Dobrý den,
Jmenuji se Tina, je dobré vědět you.I viděl váš profil dnes a stal se www.helpforenglish.cz zájem o vás, budu také rád, že jste více, pokud budete chtít,komunikovat mě tolets vyměňovat fotografie .. tina jones

Hello,
My name is Tina,Good to know you.i saw your profile today in the www.helpforenglish.cz and became interested in you,i will also like to know you the more if you wish,communicate me tolets exchange pictures..tina jo­nes

:-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.