Help for English

podcasty

 

ahoj. Vim, ze se toho tady napsalo uz hodne o podcastech, presto mi je nejde stahnout:{ Zkousela sem to z thenakedsci­entists.com i bbc.co.uk, ale hlasi mi to nejakou chybu s Windows Media Player a ja tomu absolutne nerozumim:s Po­radite mi prosim nekdo? Diky

Pokud Ti to píše chybu s WMP tak to nemá se stažením nic společného. Jedna věc je stáhnout, druhá přehrát
http://www.thenakedscientists.com/…/2011.10.17/
Klikni na MP3 a nabídne se Ti stažení k Tobě do PC. Vyber kam to chceš uložit – nejlépe na plochu ať to snadno najdeš. Když to máš stažené, další krok je to přehrát. Přehrávačů je spousta, ve WIN je WMP. MP3 by měla být na něj asociovaná, pokud ne klikni na ten stažený soubor pravým a menu je „Otevřít v“ a tam si vybereš WMP a současně s tím zatrhneš Všechny tyto soubory otevírat v WMP (tak nějak to tam je..)
Asi by to chtělo aby se Ti na to někdo podíval… nastavil asociace atd…
Další typickou chybou je: „hlásí to nějakou chybu“ V té hlášce přece říká co mu vadí!! Takže když sem tu hlášku přesně nenapíšeš, těžko bude někdo janovidec aby věděl co Ti poradit.

Dobrá rada na závěr :idea: Je Ti 22 a následujících 50let života to s větou „Já tomu PC absolutně nerozumím“ a stálým chozením za někým – to naštve kolegy i šéfy… a i sobě usnadníš život nějakým kursem PC…

Ahoj, diky, za odpoved, dneska uz MS Office nestaci.

btw tady je takový hrubý přehled http://www.ladim.cz/…-zanru/talk/

a moje oblíbené rádio bostonské WBUR http://www.wbur.org/

Diky :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.