Help for English

Křížovky

 

Nevíte někdo, jestli existují nějaké zjednodušené křížovky pro studenty? Byl by to skvělý způsob učení slovíček…

Křížovky jsou součástí i programu Word Manager. Program vygeneruje křížovku z vybraných slovíček (například z lekce). Vytvořenou křížovku je možné vytisknout.

Líbily by se vám takovéto křížovky? http://www.crossword.cz/crosswords.htm
Žádný vydavatel o ně nestojí. Kupovali byste je?

2učitel angličtiny: Kdysi (cca 10let) jsem si koupila A4-kový sešit křížovek, něco podobného jako zde nabízíte. Myslím, že na to měli dokonce reklamu v televizi, asi bych ani jinak nevěděla, že něco takového vydali. Vzhledem k tomu, že jsem ani neviděla žádný další tak nevím jestli jich vůbec vydali více čísel než to první, které jsem měla. Takže se obávám, že už to tady bylo a není to průchodné. Vemte to logicky jak malé procento lidí po celé republice by si to kupovalo, kolik je lidí co je baví angličtina a kolik z nich je křížovkářů.

Díky za názor. Náklady na marketing a distribuci jsou opravdu neúměrné velikosti cílové skupiny. Až nebudu vědět, co s časem, budu je poskytovat ke stažení zadarmo. Ale přece jen je s tím práce, takže zatím to nechám u ledu.

Proč zadarmo? Můžete nabízet stažení křížovky třeba za šesťák a možná vyděláte víc než u tištěné formy. :-)

Ale v každém případě to z vás milionáře neudělá a je to otázka pspíše toho jestli vás to baví. :-)

dneska som na to narazila
http://www.independent.co.uk/…/crosswords/
ale asi to nebudu uplne zjednodusene – len som si pamatala ze niekto sa pytal na krizovky tak to tu davam (neviem ako casto sa ta krizovka meni)

Začala jsem chodit sem:
http://www.bbc.co.uk/…s/crossword/
Záleží na tom, jakou úroveň studenti potřebují, ale skoro vždycky je v zadání i nápověda odkazem na článek (a já si nechám napovídat dost často…)
Na těchto křížovkách je fajn, že jsou dělané tématicky, k jednomu okruhu slovní zásoby (nebo: přísloví, idiomy apod.)

Učitel angličtiny: Mi by se křížovky líbily, hlavně když by byly tištěné, určitě bych je kupovala. Ptž ne vždycky má u sebe člověk počítač a už teď tisknu tolik materiálů, že se někdy nestačím divit… Až budou na stánku, dejte vědět :))

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.