Obávám se, že v tomto případě již není možné statistiku vrátit. Omlouvám se za způsobené komplikace.
Aby se situace neopakovala (říkala jste, že je to již po druhé) doporučuji program přeinstalovat a nainstalovat ho do složky Dokumenty.
Obávám se, že v tomto případě již není možné statistiku vrátit. Omlouvám se za způsobené komplikace.
Aby se situace neopakovala (říkala jste, že je to již po druhé) doporučuji program přeinstalovat a nainstalovat ho do složky Dokumenty.
Díky za radu. O statistiku mi vcelku ani tak nešlo, důležité pro mne je,aby to už fungovalo jak má. Udělala jsem vše jak jste řekl, při instalaci mi ovšem těsně před ukončením instalace počítač zahlásil, že se objevila nějaká neočekávaná chyba, kterou ale blíže nespecifikoval (potvrzení o úspěšném dokončení instalace zobrazeno nebylo). Po restartu počítače ale program ve složce Dokumenty byl a šel i spustit. Takže nyní provádím aktualizaci a uvidím, co se bude dít dál.
Zdravim.mam jednu pripominku a jeden dotaz.
Nejdrive pripominka.V language lab pri zamene slovicka stejne jako ve word
manageru vyskoci okno se zamenou,ale v lang stacilo k zavreni zmacknout enter
a jelo se dal.ve word se to okno musi zavrit mysi coz docela otravuje.
A dotaz.V language mi nejvic vyhovovalo ucit se z lekci ABC english ale lang
uz nemam(crash disku)..daji se nekde sehnat?popripade mohla by nejaka dobra duse
udelat export techto lekci a uploadnout napr na ulozto?
dekuji
houdini: pokud jste legálním vlastníkem programu Language Lab a přišel/přišla jste o jeho instalační soubory, napište Markovi a on vám jistě pomůže a pošle vám ty instalační soubory znovu…
houdini: ve WM jsou dva rozdílné formuláře, formulář pro přidání slovíčka, lze snadno ovládat bez použití myši. Bohužel formulář pro editaci slovíčka byl natolik rozsáhlý, že bulo nutné ho rozdělit do několika záložek, proto není možné okno zavřít stisknutím klávesy ENTER. Konkrétně okno pro editaci slovíčka mě velice zajímá – můžete mi prosím napsat na support@vitware.cz, jakým způsobem očekáváte že půjde ovládat, děkuji.
Místo lekce „ABC english“ doporučuji používat generátor lekcí. Především protože je lepší zkoušet se z menších lekcí a zároveň se vygenerují slovíčka bez jakékoliv návaznosti (tedy ani bez počátečního písmene).
má představa o WM:
vezmu množinu slovíček a vyzkouším se z nich. Ty co znám se již
příště (následující den) nenabídnou ke zkoušení. A já
v následujících dnech pokačuji pouze se zkoušením pro mě neznámých
slovíček. Zároveň WM automaticky hlídá známá slovíčka a pokud uzná,
že je správný čas si je zopakovat, tak mi je nabídne.
Je má představa o WM správná??
Pokud ano, pak mi dovolte, abych navázal na dotaz Lordela z 14.2.2011 a zeptal se.
Umí WM zkoušet pouze slovíčka s označením přesýpacích hodin? Dočetl jsem se, že takto WM označí slovíčka, která by se měla zopakovat.
Nejsem si jist, zda v modulu Revize tato možnost výběru existuje.
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Potřebuju přeinstalovat systém a chtěl bych si Word Manager zazálohovat. Mám vytvořeno plno svých vlastních lekcí a i plno slovíček. Kam se tyhle data ukládají? Zkusil jsem již nainstalovaný Word Manager jednoduše zkopírovat do jinýho pc ale tam se tváří jako nově nainstalovaný. Myslel jsem, že se ty data ukládají do adresáře kde je nainstalovaný. Díky za případnou radu
Napište prosím na support@vitware.cz. Poradíme Vám, jak na to.
Dobrý den,chci se zeptat ohledně množství zkoušených slovíček: Prozkoušuji se z např. 50 slovíček, ve kterých se mi nabídne, že tři z nich jsou nepravidelná. Dělám to nyní tak, že se prozkouším nejdříve komplexně, pak nepravidelná,pak např. anglicky-česky -to vše ze stále stejných slovíček. Když tam mám ale jen tři či dvě, čtyři .. nepravidelná slovíčka, tak mi to napíše, že je málo slovíček k prozkoušení – dotaz tedy je, lze někde v nastavení zadat, kolik musí být minimálních slovíček ke zkoušení? Díky
Na nepravidelná slovesa (pokud mluvíme o tomtéž) jsem si udělal
samostatnou lekci s cca stovkou sloves. Před zkoušením této lekce to
přepnu na nepravidelná…
Ostatní lekce (vytvářím si je sám) mám tak po 55– 75 slovech, ale mám
i jednu výživnou lekci 305 slovíček – při ponechání defaultního
nastavení úspěšnosti je to bratru na 3hodinky
Minimum slovíček je někde kolem 5–8 myslím protože lekcičku o 10ti
slovech mi to už bralo..
Jak můžu ve WM zjistit kolik slovíček už umím? Jde mi o počet.
Nebylo by možné přidát k funkci Diktát aby se zobrazoval obrázek diktované věci ? tak se člověk dobře učí slovička z vyslovností ale někdy to slovičko třeba neznám a tak by se mi snadno zapamatovalo a rychleji bych si vzpomněl co které slovičko znamená. Snad to trochu chápete
Myslím, že je možné si tuto možnost vytvořit sami… v nastavení programu si můžete zvolit, co přesně se Vám zobrazí před dotazem na slovíčko… vyberete si obrázek + nahrávka a mělo by to fungovat.
Dobrý den,
můžete mi poradit jak mám v programu Word manager vytvořit jednu lekci
třeba ze 4 partů lekce 4 učebnice Headway. Nemám na mysli skupinu, na to
jsem už přišla, ale chtěla bych svoji lekci slovíček přesně tak, jak je
sestavena v učebnici.
Nejsem si jistý, jestli Vám rozumím.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.