Help for English

AJ pro začátečníky

 

Marku,

budete i nadále rozvíjet sekci „Angličtina pro začátečníky“?
Poslední testík vyšel v listopadu 2010.

ano, určitě budu. Hned jak na to posbírám síly. :-)

:-D tak to se už moc těším!

Ahoj,musím moc poděkovat za tyto stránky.Po dlouhých letech jsem se vrátila do školy a jsem na tom s angličtinou dost mizerně:(
Věřím,že mi tyto stránky pomůžou:)Takže díky :-D

Marku,

když začínám s angličtinou. Kde bych měla začít? Poslechem,čte­ním,psaním?

např naším kurzem pro začátečníky

A když je doprobraný kurz pro začátečníky – tedy těch bohužel pořád jen 7 lekcí – kudy kam tady u Vás dál? Vidím tu spoustu materiálů, ale nevím, čím pokračovat. Nemohli byste udělat nějakou kuchařku – jednoduchou mapu, co by bylo vhodné se dál učit aspoň z těch materiálů, co tu už jsou?
Moc Vám děkuji – jako spousta lidí tady, kurz pro začátečníky – je velmi doře udělaný a dobře se z něj učí. Mirka

máte pravdu, v kurzu musím pokračovat. Už na to sbírám síly cca rok. :-)

Teď bych si být Vámi vybíral materiály ELEMENTARY různého typu, mělo by to být různorodé, aby Vás to bavilo a motivovalo. Zkuste např. elementary testy a pokaždé když narazíte na jev, který neznáte, vyhledejte si k tomu článek nebo samostatné cvičení atd. Nevynechávejte ani četbu, písničky apod.

Děkuji za odpověď, pustím se tedy tudy.Mirka

Ahoj, jsem věčný začátečník, alespoň co se týče učení jazyků z knih pro samouky. Kdysi jsem začala s online učením angličtiny na portálu lidé.cz. Když jsem se po nějaké době vrátila, už k němu nebyl přístup. Jsem proto moc ráda, že jsem tady. Sekce pro začátečníky se mi moc líbí, ocenila bych i více testů. Hlavně mi není jasné jak přes slovní zásobu vyzkoušet slovíčka z více lekcí najednou, aby byly dohromady, abych v nich měla jasno. Taky bych si ráda přečetla něco v angličtině, ale vzhledem k tomu, že jsem teprve u druhé lekce a má slovní zásoba je jen pochycená z počítačů, filmů a od dětí, tak bych ocenila, třeba i nějakou dětskou knížku říkanek se základní slovní zásobou. Asi si moc vymýšlím, že? I tak děkuji, dobře se mi učí, doufám, že vydržím. Jana

jorimi: znáte news in levels?
h4e.cz/2011101701

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.