Help for English

C2

 

Dobrý den. Chci se zeptat jak se dostat na C2 úroveň a výš. Sice se sem tam naučím nové slovíčko nebo slovní spojení, ale ten proces je strašně pomalý. Potřeboval bych poradit, jestli není nějaký boost pro angličtinu.

Taky jsem se chtěl zeptat na fonetiku. Anglicky už se učím tak 7 let a mluvím plynule, ale nedávnoi jsem byl na kurzu pro začátečníky a tam se učili „know your vowels“ a já zjistil, že ani moc nerozlišuju ae a e (bat – bet), e je tedy kratší, ale mám prý silný americký přízvuk epl (apple) a né ten klasický midwestern. I'm not sure if I can break my habits. I've let them grow. :?

na jazykovou školu do Anglie na několik měsíců. nic efektivnějšího pravděpodobně neni.

naprosto souhlasím s „AlfonsPlasil“. Doporučuji: www.jazyky-v-zahranici.cz paní Ďoubalová. Byla jsem 2× v Bournemouth, Richard Language College, 4týden. pobyt. Škola naprosto super, různé úrovně, hlavně mluvení, intenzivní výuka atd. Cen. velmi výhodné pobyty od ledna-března.Info u p. Ďoubalové,kompletní servis vč.dopravy, host.rodiny atd.Absolutně kladné zkušenosti. :-D

Thank you very much.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.