Help for English

Oxford Advanced Learner´s Dictionary

Prosím, jaký je přesně rozdíl mezi slovníkem Oxford Advanced Learner´s Dic­tionary a jeho studentskou verzí (krom ceny, která se liší asi o stovku)? A můžu ho mít u písemné části City and Guilds, že, chápu to dobře? Díky. Nebo doporučíte jiný výkladový slovník – ale nejsem angličtinář, nechci nic drahého. Chci dělat v létě FCE nebo City and Guilds a zatím žádný výkladový slovník nemám. Ale používám u Oxfordu jeho online verzi a ta se mi hodně líbí.

pravděpodobně v kvalitě papíru a vazby… Obsah by se ale lišit neměl. Tedy záleží na tom, kolikátá edice to je.

Děkuju, pořád jsem si lámala hlavu nad tím,v čem se to liší. Nakonec jsem si teda k Vánocům objednala tu „klasickou“ verzi.

je to lepší, ta studentská moc nevydrží. Kupoval jsem kdysi na gympl několik kousků slovníku OXFORD WORDPOWER st. ed. a brzy se z toho začaly sypat stránky…

Vypadávání listů je nešvar. Když můžu, připlatím si za pevnou vazbu v tvrdých deskách. Jednou jsem šel kolem malého knihařství a ze zvědavosti jsem vešel dovnitř. Starý pan mistr knihař mi přešil slovník tak perfektně, že to drží lépe než z výroby a nevypadl jediný list. Slovník tahám denně a je to na něm znát :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.