Help for English

obrázky pro Vás

 

Nechtěli byste nějaké obrázky ke slovíčkům? Kreslím si pro sebe do svého slovníčku podle Vašich rad a úžasně se přitom bavím. Upozorňuji, že neumím nakreslit psa, ale umím třeba -bohatý, vstávat, být zaneprázdněn-, tak jak se tato slovíčka učím, spíše pocity a stavy. Pokud byste chtěl nahlédnout, nevím jak to poslat, na tento web to asi nejde, poraďte, třeba na info?

Super, klidně to pošlete. Kdyby se i něco z toho líbilo, rád to použiju.

třeba na e-mail info@helpforenglish.cz

Moc se omlouvám, chtěla jsem Vám hned obrázky poslat, bohužel mi došel barevný inkoust do tiskárny, To je pech! Jakmile si opatřím nový inkoust, pošlu Vám pár ukázek. Mrzí mě, že to bude pravděpodobně až v pondělí, protože na maloměstě jsou specializované obchody zřídka otevřené v sobotu. Ale zkusím to zajistit, možná se mi to povede,/známosti, znáte to?/

a nemůžete to poslat e-mailem? nač se s tím tisknout…

Ty obrázky Vám určitě pošlu, jen, co mi opraví tiskárnu já ty obrázky nemám v počítači ale na papíře a to nějak musím dostat do int. ale to zvládnu, jen čekám na opraváře. Prosím o strpení.

Tak to asi bude chtít scan, jinak si nedokážu představit jak pomocí tiskárny dám něco do PC :?

Moc se omlouvám, špatně jsem se vyjádřila, dostala jsem na toto téma více připomínek,jak na profil, tak na můj e.mail, samozřejmě jsem myslela scanner, ale mám 3 v jednom, kopírku, scanner i tiskárnu a jsem zvyklá, tomuto zařízení říkat tiskárna.Chyba byla v tisku a tím pádem nefungovalo nic. Kdyby byla chyba ve scanneru, psala bych, že se mi pokazil scanner a bylo by to jasné. Tím došlo k nedorozumění, ale to je to už v pořádku, jen čekám na čas. Ale díky za reakce. Těší mě.

Mohu v budoucnu také něco poslat?
Máte zájem pouze určité věci nebo nejste vybíravý? Myslím že použít se dá cokoliv (námětem, nemyslím cokoliv co kdo pošle)…snad kromě portrétů.

Pokud něco budete mít a bude to pěkné, proč ne? A mám radši, když se někdo inspiruje webem a něco nakreslí, co tu ještě není, než když já musím vybírat, co je potřeba. Ale je v tom trochu zádrhel, protože náš profesionální ilustrátor už toho hodně nakreslil, co tu ještě není online… tak abyste něco nekreslili zbytečně. Nemáme totiž ještě až tak úplně vychytanou pružnost synchronizace našeho softwaru s webem.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.