Help for English

Jazykové kurzy - zkušenosti

 

Ahoj,chtěla bych se přihlásit do nějakého jazykového kurzu v Praze.Nabídka je veliká, tak prosím jestli máte někdo nějakou zkušenost,dobrou či špatnou s nějakým konkrétním a zda-li vám to něco přineslo.Dík Adéla :-)

já mám jednu!:) jestli je tvojim cílem se zlepšit v angličtině, doporučuju soukromý lekce, kurzy většinou stojí za prd, nejsou nijak zvlášť efektivní. Jediná dobrá věc, co na tom shledávám, že člověk potká nový lidi.

To Alfons: akorát že soukromý kurz je docela drahá „legrace“. Navíc po své zkušenosti s privátním kurzem (původně byl skupinový, ale mí nemotivovaní spolužáci časem odpadli a asi deset lekcí už jsem měla sama pro sebe) vím, že časem poznám, jak mi bude lektor odpovídat, jak se mě bude ptát…, prostě nastoupí jistý stereotyp. Ve skupinovém kurzu je těch interakcí víc. I když tady to asi taky bylo tím, že kurz původně neměl být soukromý a lektor se na každou hodinu musel chystat tak, jako by přišla skupina, i když bylo jasné, že se to už nestane.
Osobně bych si vybrala kurz u jazykovky, která garantuje vrácení peněz (třeba v Glosse, kam teď chodím a jsem velmi spokojená, může člověk po druhé lekci říci, že mu kurz nevyhovuje, a vrátí mu peníze).

No tak uvidíme, potřebuju se ňák nastartovat :) Přihlásila jsem se do Bohemia institutu,tak uvidíme jestli to k něčemu bude.

Komentář LUCIANY smazán pro podezření ze spamu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.