Help for English

anglo-americká univerzita Praha

Ahoj,
momentálně jsem v posledním ročníku a letos maturuji.
Chtěla bych Vás poprosit,přátelé anglického jazyka, zda neznáte někoho na této vysoké škole? Líbí se mi, že se studuje v aj, co si o této soukromé škole myslíte vy?
Děkuji moc za názory :)
http://www.aauni.edu/

škola pro děti pražské smétánky :) U nás je ta pověst soukromých škol všeljaká, každej se na tebe bude pak dívat skrz prsty.

Díky za odpověď :)
Taky vím, že se na soukromý školy hledí skrz prsty…taky bych preferovala státní…nevíte někdo o nějaké státní v angličtině?
Chtěla bych si totiž pak dodělat magisterský třeba v Anglii, tak proto se ptám, díky!

Zkus treba anglistiku na UK ..nebo v Brne je angličtina aliteratura ..v Olomouci je pak Anglicka filologie. – vše jde jako dvouobor i jednoobor

laurita: některé školy nabízí studium v angličtině, ale bývá to placené, je třeba se zeptat na konkrétní VŠ

Naprostá většina univerzit má výuku předmětů minimálně jednoho oboru v angličtině. ;) Je to z důvodu ERASMUS studentů, kteří přijíždějí studovat sem do ČR. ;)
A jinak (pouze z doslechu) patří Anglo-americká univerzita k té špičce soukromých vysokých škol u nás (a to nejen svou cenou). ;)

je ceske republice nejaka dalsi soukroma skola, která by byla kompletne v aj? Ptam se z toho duvodu, ze skolne na anglo-americke universite je az moc vysoké.

Znám lidi z anglo-americké a nemyslím si, že by to byla nutně zlá škola, vychází vám tam více vstříc co rozvrhu se týče, jelikož počítají s tím , že při škole pracujete aspoň pár hodin týdně (viz. školné), profesoři se zdají dobře kvalifikovaní (mají je z čeho zaplatit).
Oproti tomu na AA na FF UK jsem vydržela rok a nyní jsem na teritoriálnách studiích na FSV UK, na FF je příšerná organizace a neschopné studijní odělení, navíc je lepší mít znalosti z nějakého oboru + perfektní angličtinu než jenom tu angličtinu.
Přeji hodně štěstí, jakkoliv se rozhodneš.

Na teritoriální studia na FSV UK jsem slyšela taky jen dobré ohlasy. Celá FSV UK je velmi slušná.

Prague College je ještě celá v angličtině. ;)
Ale o té nevím zhola nic. ;)

A ještě dodatek, přijde mi zpátečnické rozdělovat vysoké školy na veřejné a soukromé. Mnohem lepší je diferencovat, dle prestiže a kvality výuky, tedy na dobré a špatné, protože, co si budeme povídat, i mezi veřejnými školami u nás se najdou kousky, kde úroveň je mizivá. ;)

Ještě je v angličtině program na MUP. International relations and european studies. Mám tam známý a je tam prej úroveň velmi vysoká. Další program v angličtině tam ještě mají anglofonní studia, kde ale nikoho neznám

Ahoj,

Anglo-americká univerzita je jedna z nejlepších soukromých vysokých škol v Čr a snad nejlepší vysoká škola v anglickém jazyce.
Tady o ní najdeš více info: http://www.clickandstudy.com/…/detail/1998

Dále můžeš v angličtině v Čechách studovat na
University of New York in Prague – http://www.clickandstudy.com/…/detail/1999
nebo Bankovní Institut, Metropolitní Univerzita a i Karlova Univerzita nabízí obory v angličtině.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.