Dobrý den všichni. Mám takový problém a v mě dostupném slovníku jsem nenašel odpověď. Jedná se o výraz Flushfit a podobné. Např. Flushfit milling, nebo flush fit machine. Dokážete mi prosím někdo poradit s těmito výrazy? Děkuji, mějte se. Karel.
Dobrý den všichni. Mám takový problém a v mě dostupném slovníku jsem nenašel odpověď. Jedná se o výraz Flushfit a podobné. Např. Flushfit milling, nebo flush fit machine. Dokážete mi prosím někdo poradit s těmito výrazy? Děkuji, mějte se. Karel.
je to zřejmě něco z klenotnictví – když si to najdete na googlu v obrázcích (google images), najdete různé prsteny s diamanty apod. Řekl bych, že to je nějaká šperkařská technika, ale nevím.
Děkuji. Nějak se s tím popereme. Hezký den.
Já jsem se díval na internetu, asi to teda bude nějaká ta ‚technika‘. Kdyby jsme si slovo rozdělili, tak to bude Flush a Fit, kdežto Flush znamená bohatý a Fit – good looking. Takže to budou pravděpodobně ty hodně drahé broušené šperky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.