Help for English

Jazykovka v centru Ostravy

Prosím, nemáte někdo nějaký dobrý tip na jazykovku v Ostravě, musí být ale v centru, ideálně někde okolo Masarykova náměstí. Chci jít na FCE a zatím jsem chodila přímo na přípravný kurz na FCE do Hello, ale gramatiku, poslech atd. se nejlíp naučím doma, teď bych chtěla pouze konverzaci, ptž ta mi nejde. Přemýšlela jsem i nad soukromými hodinami, ale raději bych někam 1× týdně na dvě hodiny do školy, ať se dostanu mezi lidi, kteří taky „zápasí“ s angličtinou.

na speaking je dobré i toto:
http://www.splendid-speaking.com/4.html

Na konverzaci je lepší jen lektor a vy. (Zkuste se napřed do kurzu podívat jak moc tam konverzují)

Děkuju moc za ten odkaz, upřímně- zatím teda spíš jenom poznávám, jak ty stránky fungují:), ale tiskla jsem si něco na speaking a fakt super.

Já vím, že nejlepší je, když jsem na hodině jen lektor a já (dělala jsem takhle angličtinu rok asi ve druháku na střední a dalo mi to úplně nejvíc a to mě tenkrát ani nenapadlo, že bych angličtinu někdy aktivně využívala, takže motivace nulová), ale nakonec jsem se dneska přihlásila do jazykovky na konverzaci k rodilému mluvčímu. V úterý začínám, tak uvidím. Každopádně nemáme učebnici, vždy jen dostanem materiály, tak jsem nadšená, protože už mám všech těch kurzových učebnic plné zuby:)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.