Help for English

OT: existuje helpforfrench ?

dobry den,
som si vedomy toho, ze je to mierne offtopic, ale chcel by som sa spytat, ze ci nepoznate nejake stranky (v slovencine/ces­tine, alebo anglictine) podobne tymto, no zamerane na francuzstinu… (pre zaciatocnikov hlacvne – som na urovni A1~A2)

proste nieco, skade sa da tak lahko ucit franina, jak stade anglina ;)

dakujem

nn, neznám, na HFE se snad brzy rozjede sesterský web věnovaný francouzštině, ale to se ješě uvidí.

To by bylo super, snad se zadaří, já bych určitě měl zájem.

yep, hlavne nejake reading, alebo proste nieco, len nech to je cim skor ;-)

aspon nejaky rozcestnik niekto nepozna?

vdaka, vyzera to zaujimavo :)

a este by som sa chcel spytat, ze ci niekto nepoznate nejake free zadania na francuzske skusky na level A2 a vyssie… resp. nieco ako past papers aj s key-om :)

Změnilo se od té doby něco? Existuje obdoba helpforenglish pro francouzštinu? Dí­ky,

Kde bych se případně mohl začít učit Fj? Nemám s ní vůbec žádná zkušenosti.

ne, francouzštinu zatím nemáme

Zdravím Vás. Potřebuji se naučit také německy. Není náhodou Language Lab k mání také v německé verzi ? Nebo ideálně (česko)- anglicko – německé (aby se využily tematické struktury již osvojené v angličtině) ?

škoda té francouzštiny, ta by mi bodla :)

a nejaka stranka na spanelstinu?

Španělština zde: http://www.spanelstina-zdarma.cz/

jee pekne dekuji :-)

Ano, ano… francouzština by se hodila! 8-)
A jen… jaké vlastně stránky (jako je tato) ještě jsou? Vím o němčině a španělštině, je ale ještě nějaký jiný jazyk takto dostupný?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.