Ahoj,
za osm týdnů mám termín CAE a finishuju s přípravou. Jen bych potřeboavala vědět, kde najdu seznam doporučené literatury pro tento rok. Hledala jsem na oficiálních stránkách www.cambridgeesol.org, ale ne a ne to najit
Ahoj,
za osm týdnů mám termín CAE a finishuju s přípravou. Jen bych potřeboavala vědět, kde najdu seznam doporučené literatury pro tento rok. Hledala jsem na oficiálních stránkách www.cambridgeesol.org, ale ne a ne to najit
Myslím, že nic takového není.
Řekl bych, že doporučená literatura je pouze u FCE, u CAE asi ne.
ted drzim v ruce Certificate in advanced English 3 od Cambridge a v kazdem writingu part 2 je jedna z moznosti napsat neco o knizce od Dicka Francise, In the Frame
Myslíš tohle? http://www.britishcouncil.org/…xams-cae.htm
…otevři část writing, samozřejmě…
Great, thanx!
Welcome…
CAE / PASS at grade C.
honyk: taky jsem ted passnul (za B). To sice asi tak celkove odpovida mym schopnostem, ale kdyz jsem videl to vyhodnoceni jednotlivych casti, tak vsechno naprosto naruby nez jak to sam citim. (mam problem se vykdaknout, ani jsem nikdy nemel mluveni s kym poradne trenovat pricemz speaking hodnocen jako exceptional a naopak reading jsem v cvicnejch sel malokdy pod 90 a ve zkousce pomalu borderline ) nevim co si o tom mam myslet…
Upřímně řečeno, ani já jsem ty části neměl hodnocené tak, jak bych očekával. Teda, kromě UoE, to byla vždycky moje nejsilnější disciplína. Ale Speaking a Writing bych jako svoje další dvě nejlepší části nehádal
Gratulace všem .. I mě před dvěmi lety u CAE výsledky Speakingu příjemně překvapili, přijde mi že záleží jak si padnete do oka se zkoušejícími …
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.