Help for English

Markovy reporty

 

Slyšela jsem o případu, jak adresát sledoval z okna poštovního doručovatele vykládajícího balík s monitorem…Pos­tavil se na okraj nakládacího prostoru a ten balík pustil na zem…

Dnes jsem si říkal, že už tu nějak dlouho nebyl žádný příspěvek do rubriky „Co se děje na HFE“. Ne, že by mi vadilo, že předsevzetí nevyšlo (každý den report), ale to se za ten měsíc nic neudálo? :-)

Taky mi to chybí, ale vidím, že tady se teď toho děje hodně, tak proč to ještě okecávat ;-)

No, abych řekl pravdu, byla to jedna z věcí, které mě trošku stresovaly… stejně to bylo většinou to samé ‚vydal jsem článek‘ (ale to si přečtete na facebooku nebo na hlavní stránce HFE) a ‚nestíhám‘ (a to se mi furt dokola nechce psát). Když bude něco extra, určitě Vám dám vědět.

K vašemu reportu z 5. 4. 2012 – myslím, že je dobře, že dál budete pokračovat na volné noze, protože (bez jakéhokoli pokusu o lichocení) na KAA UPCE bylo někoho, jako jste vy, škoda. HFE podle mého názoru dalo a dává lidem učícím se anglicky mnohem víc než zmiňovaná instituce. Hodně štěstí a ať se daří.

Díky ale určitě nesouhlasím s tím, že by mě někde byla škoda. Práce na uni mě moc bavila (a baví) ale bohužel člověk nemůže dělat všechno, co ho baví. Ale určitě jsem rád, když se budu moci více věnovat HFE.

To my jsme rádi taky :-). Ale na uni asi moc nadšení nejsou, že o Vás přijdou.

Ja souhlasim s Pridem. Podle me je jakychkoliv lidi s tak dobrymi praktickymi znalostmi skoda na jakekoliv akademicke pude. Nehlede na obor nebo skolu.

No, nechtěl jsem moc publikovat a hnát se za ‚RIVovými body‘ a už vůbec ne studovat Ph.D. … tak si třeba oddechnou. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.