Help for English

Learn Real English

 

Zdravim chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s touto metodou ?
Ten jeho kurz stoji 81€ a posle vam rozne nahravky co som si cital o tom. Na youtube ma spristupnenych 7 pravidiel (videii)

http://www.youtube.com/watch?…

On tam pise ze sa to budeme ucit ako male deti teda iba pocuvat a za pol roka by sme mohli vediet dost plynule rozpravat. Ak sa to nepodari do pol roka tak zevraj vratia peniaze dokonca 2-nasobok.

www.prirodzenaanglictina.sk

teď se to zdá, že je to za málo peněz hodně muziky. Ale jediné, co říkají, je že nejdříve je třeba dostat angličtinu do ucha, prostě nejdříve listening a reading (tj. určitě zjednodušená četba s CD, myslím že by byli nejradši kdyby se někdo tu zjednodušenou knížku naučil zpaměti – nepotřebuje pak tu strašnou gramatiku, co tak strašně zdržuje). Nebo třeba nějaké jednoduché seriály v angličtině. A podcasty.

Ty kolokace, které nazývají „phrases = groups of words“ se za méně peněz i s gramatikou dají naučit např. v učebnicích typu Destination (h4e.cz/2008100904, cena 1404 Kč Destination B1, B2, C1-C2. (Což je o 600 Kč míň než za tento max. pre-intermediate kurz, podle toho jak propagují vyprávění příběhů JEN v přítomném, budoucím a minulém, bych řekla asi ještě nižší úroveň).

– Destination naučí rozumět nejen kolokacím, frázovým slovesům, ale i se naučím rozlišovat kdy použít které významově blízká slova (např. cesta h4e.cz/2006040401).

PS: ona ta gramatika až tak strašná není :-D
rady jak na listening, reading a zjednodušenou četbu jsou zde: http://helpforenglish.cz/…-anglictinu/

Podle me ztrata penez. Ja jsem tady tohle pred par lety zkousel, a hned v prvnim segmentu (ze 6-ti tusim) jsem to vzdal. Bylo to strasne nudne a unavne. A to se nepovazuju za cloveka, ktery to rychle vzdava, ale musi to taky byt trochu zajimave a zabavne, coz tohle pro me urcite tehdy nebylo.

Ahoj. Nemusíš za to ani vyhadzovať peniaze. Pri troške šťastia to nájdeš aj na nete. Len treba hľadať. :)

Tak ja som osobne tiež našiel tento kurz a veľmi ma to zaujalo. Ten program je veľmi rozumný. Samozrejme to neni hneď pre začiatočníkov ako začiatočník sa musíš naučiť tú basic grammar a vocabulary a tak ale od nejakého pre-intermediate už možeš začať s týmto…
Samozrejme je najlepšie nájsť si svoje veci pre svoj level a tak na nete je toho dosť len si treba najsť čas a hľadať. Sam AJ hovori ze si mozes najst aj svoje veci
Veľmi sa mi páči myšlienka učiť sa ako dieťa. je to veľmi rozumne.

A inac ten jeho program je pre intermediate studentov.....

to Jarmi1: Ano tie frazy najdes v ucebnici ale neni to REAL ENGLISH. Real English je najlepsia pretoze pocuvas ludi ako hovoria spontanne a prirodzene a hlavne pocuvas a nie citas.
A samozrejme ze o tych pribehoch tam nebude hovorit ze to povie vo vsetkych 12 casoch ci kolko ich je. to bol iba priklad ale bud si ista ze v materialoch bud v ich alebo co si najdes na nete budu vsetky casy co potrebujes.

Potom GRAMMAR. Ked sa naucis tu basic grammar ja neviem nieco ako nepocitatelne a pocitatelne alebo cleny potom je uz naozaj dobre stopnut.
Dolezite je ale co chces ty.
Ak chceš dobre pisat studuj gramatiku ak chces rozpravat moc ne.(JA viem ze mozes urobit mix ze budes studovat grammar aj pocuvat a tak ale trva to dlho a je to zbytocne)
Grammar moze byt totiz nebezpecna ked chces rozpravat plynule. Lebo ta to nuti rozmyslat o gr. a to uz potom nie je plynule automaticke. A ty chces predsa rozpravat bez rozmyslani a automaticky atd.

Dalsou dobrou radou je studovbat REAL ENGLISH. Ucebnice ta ucia velmi formalne skoro nikde neuvidis v ucebnici GONNA alebo WANNA alebo frázy ako WHATCHA WANNA DO?(Nikto nepovie What do you want to do?) (ja viem že tu je o týchto slovách napísané, ale niekto kto nepozná túto stranku alebo co tak vobec o tychto slovach nemusi vedet.)Plus v real english najdes velke mnozstvo slangu a idiomov ktore pouzivaju dost casto.

fUJJJ… VYZERA TO TAK ZE SOM SA TU SNAZIL OBHAJIT TUTO METODU VYUCBY ENGLISH… BUT… NECHCEM OBHAJOVAT JEDNU CI DRUHU METODU KAZDY MA SVOJ NAZOR NA VYUCBU

VLASTNE INAK TEN PAN AJ HOGE HOVORI VO SVOJOM JEDNOM PRISPEVKU ZE ON NECHCE NIKOHO NUTIT UCIT SA LEN TAKTO PODLA JEHO METODY ALEBO ZE JEHO METODA JE TA BEST. JE TO LEN NA TEBE. S CIM SA TI LEPSIE UCI JE TO TVOJA VOLBA

AK SI SPOKOJNY S DOTERAJSIOU METODOU A TA DRUHA SA TI NEPACI NECHOD DO TOHO.

ALE AK SA UCIS ENGLISH 8, 10, 15, CI VIAC ROKOV A STALE NEVIES HOVORIT PLYNULE A AUTOMATICKY A NEROZUMIES NATIVE SPEAKEROM ALEBO ONI NEROZUMEJU TEBE MAL BY SI NIECO ZMENIT.

kAZDOPADNE SA PRIKLANAM K NAZORU PANA HOGEA NECHCEM NIKOMU HOVORIT AKOU METODOU BY SA MAL UCIT.

fuj pisal som to velmi rychlo bo som bol velmi zaujaty tou ideou tak mi prepacte nejake chyby :D :D :D

tak to mi uniklo, že to má být pro pokročilejší. Myslela jsem že mluví o začátečnících. Tak to potom ta moje „real English“ se jmenuje Book of English :-D
(ono mne to celkem baví vědět proč se co jak řekne, určitě nezůstávám jen u učebnice a hledám jak se nějaká fráze konkrétně používá)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.