Help for English

Finanční podpora

Dobrý den chci zeptat zdali je možné tento kurz nějka finančně podpořit.Či nějk jinak pomoci.Třeba v oblasti prezentace.Cítím se být vděčný za to že tu jsou protože kvalitních výukových materiálů je málo.Natož zdarma.

Dobrý den, moc díky za nabídku. Podpořit nás můžete např. zakoupením našeho software či reklamních triček. O software i o tričkách tu najdete info články.

Díky!

Když jsme u finanční podpory, tak paypal donate button by se zde vskutku hodilo.

PayPal by se nám zatím špatně řešil v účetnictví. Už jsem na to ale taky myslel.

Zakoupeno Zkusil jsem si demo a panejo smekám. Takže zakoupené oba programy a samostudim může pokračovat i mimo internet.

I tak jsem stále dlužník.

rozhodl jsem se vás podpořit a s překvapením zjišťuji, že to není tak snadné :-) trička ani programy nepotřebuji, jen vám prostě chci poslat dvě stovky jako zlomek vděku, tak prosím nějakou metodu zaveďte a já ji využiji. mnoho lidí vydělává na velkém množství malých částek… děkuji za stránky a za skvěle odvedenou práci. Blago

Díky za zprávu. Pak si objednejte třeba studentskou licenci programu Word Manager, ta stojí přesně 200 Kč. Nikdo Vás pak nemůže nutit software používat. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.