Help for English

Prázdninový pobyt v cizině

 

Všechny moc zdravím,
mám jeden dotaz: zda nemáte někdo zkušenosti s nějakou anglickou školou či organizací, která organizuje prázdninové pobyty v zahraničí, nejlépe v Británii. A mohli byste mi ji doporučit. Jedná se o pobyty v rozmezí 2–3 týdny. Děkuju za brzké ohlasy:)

Vážně někdo nevíte o nějakých zájezdových kurzech v angličtině? :-(

Zdravím:)
Vážně přemýšlím o jazykovém pobytu přes student agency tak červen, srpen na 2–3 týdny, ráda bych jela buď do Irska, Canady, a třeba i Nový Zéland. Kdyby někdo plánoval něco podobného prosím dejte vědět na email nebo lepší icq 311–989–900. Nebo třeba kdyby měl někdo s tímto zkušenosti.
Pěkný den :-D

Ahoj! Ja teda nevim o zadnem „jazykovem pobytu“, ale co muzu nabidnout jsou pradniny v Aberdeenu – Scotland. Studuji tu College, takze tu mam jiz jiste zazemi jako bydleni a ruzne konakty. Pokud byste stali o vice info, staci rict. Klidne muzete prijet a stravit prazdniny tu. Bohuzel vam asi nezajistim zadnou vyuku anglictiny, to uz by bylo na vas – kontakt s mistnimi atd..

ja jsem prave na prazdninovem pobytu v Irsku…je to parada chodim na kurzy aj na Univerzity College Cork[jih Irska]… vice info na www.ucc.ie …myslim ze to stoji za to,je to dobra zkusenost a hodne se zdokonalite…UCC taky poskytuje ubytovani pro studenty,ja bydlim u sestrenine takze to mam lehci :-) urcite na ty stranky aspon mrknete

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.