Help for English

Přihláška na collage potřebuju pomoc s vyplněním

dobry den, prosim moc potrebuju poradit s otazkou co napsat do prihlasky. Chci se hlasit na Collage ve skotsku Abredeen. A je tam otazka

Please provide a Personal Statement in support of your application, including relevant work experience (Applicants should note that where the number of applications for a course exceeds the number of places available, the College may operate a selection policy)

-------------------------------------------------------------

odpovědel bych asi tohle ale nevim jestli to neni moc dlouhy nebo nejaka rada co bych mohl napsat aby to znelo lip ?

---------------------------------------------------------------

studied Hight School Logistics And Chemistry, field: Transport Operations And Economics.

Two years, in that school, I was a member of a fictional company in department: public relations and advertising. In this fictional company i had to create some promotional brochures, video spots, catalogs with goods.

In free time I go in for working with video and some creative things. I have band also and i work with videos from concers and i try to promote my band.

Now, I study on language school and i going to pass the exam City and Guild B2 in May. So, with english i havent got any problems.

I am able to working with PC at a good level and i think that my creative thinking is also at a good level.

Tak předně bych se vyvaroval základních chyb, aby to nepůsobilo divně, když tedy nemáte problém s angličtinou :-). Pár z nich jsem opravil.Co znamená in department?

studied highSchool of Logistics And Chemistry, field: Transport Operations And Economics.

Two years, in that school, I was a member of a fictional company in department: public realions and advertising. In this fictional company i had to create some promotional brochures, video spots, catalogs with goods.

In free time I go in for working with video and some creative things. I have a band too and i work with videos from concerts and i try to promote my band.

Now, I study at language school and i am going to take the exam City and Guild B2 in May. So, with english i havent got any problems.(last sentence sounds unnatural)

I am able to work on PC at a good level and i think that my creative thinking is also at a good level.

Omlouvám se, že to tak musím říct, ale překopal bych to celé, resp. napsal znova. Na mě to působí velice amatérsky, nekonzistentně, zkrátka nic moc.
Být vámi, tak bych si prošel Business English a udělal si obrázek jaké formulace a obraty se používají, poté bych to napsal znova.

Toto, co jste napsal mi přijde tak vhodné jako krátká reference pro kamaráda po skypu…

PS Snažím se jen pomoci.

děkuji moc, no jako ono to má byt jen obhajoba me přihlášky kdyby se rozhodovali tak se na to kouknou. Spíš to napsaný v bodech. Nejedná se o motivační dopis.

george5: No chtěl sem napsat jako v odvětí nebo části jako že part jak je část učetní, propagace, vyrizovani objednavek a tak.

jedna se o obor media and public relations

• catalogs with goods – lépe zní products catalogue(s) (britská angličtina)
    • havent (v oficiálním dopise se stažené tvary myslím nepoužívají).

jj v tom má Battlefield pravdu. Tak hlavně máš psát o tom,jaké máš pracovní zkušenosti.A ne, že rád zpracováváš video ve volném čase:-)

njn, tak jako mám tam dat osobní prohlášení na podporu mé žádosti Včetně pracovních zkušeností.

Tak to mám tam psát že to je muj sen to delat a tak ? to me prijde zase na dlouhy vypravění a motivační dopis se tam nehodí potrebuju neco kratkyho a strucnyho ale aby si rekli ze asi o to mam fakt zajem a ze bych to zvladl

jestli to právě nemá být ta „slohovka“ – snad poradí někdo, kdo už něco takového psal. Co jsem se dívala na Personal statement example ve vyhledávači, tak to bylo delší a právě o té motivaci určitě ano. Takové to: why they should offer you a place on the course (proč bychom měli vybrat zrovna vás). Zkus se podívat víc po stránkách školy kam se hlásíš, třeba tam nějaké tipy/otázky na personal statements budou.
- you need to convey your passion and enthusiasm for the subject to the admissions tutors, as well as demonstrate your suitability to the course.

např. http://www.studential.com/…lstatements/
http://www.thestudentroom.co.uk/…l_Statements

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.