Help for English

Poděkování

Aj ja sa pripajam . Tieto stranky su uzasne ,dokonale … :-)

S angličtinou som začal pred rokom samoštúdiom, ale túto stránku som spoznal až teraz. Som doslova unesený možnosťami stránky, hlavne testy sa mi páčia, keď označím niečo zle, je mi vysvetlené prečo to tak nemá byť. Fakt moooooc diki za túto stránku, ste skvelí ľudia ktorí robia skvelú vec.

Chválím, z těchto stránek se učím na každou písemku a musím říci, že mám samé dobré známky!!!Děkuji za přehledné zpracování všech článků :-)

Připojuji se k poděkování tvůrcům HFE stránek za všechnu práci a přeji krásné vánoce.

DÍKY MOC ZA VÝBORNÉ A SKVĚLE ZPRACOVANÉ STRÁNKY VĚNOVANÉ ANGLIČTINĚ!!! :idea:

dakujem

Som rada, že je taká prehľadná a dobrá stránka na svete.. :-)
PERFEKTNE !!!
Ďakujem

Taky bych chtěla poděkovat panu a paní Vítovým, panu Svozílkovi a všem, kteří odpovídají třeba na Help foru, že jsou ochotni se s námi o své vědomosti podělit.

Moc a moc díky za skvělé stránky a váš čas, strávený s jejich přípravou.Jste skvělí.

Pripájam sa k ostatným poďakovaniam…je to skutočne úžasná stránka…od radosti a nadšenia, čo všetko tu je a ako je to do detailov spracované, neviem čo mám pozerať skôr. Je to perfektná stránka a skutočne klobúk dole ako je to úžasne, laicky, prehľadne a jednoducho spracované. Veľké vďaka…asi sa konečne naučím správne po anglicky. =)

Já se připojuji s děkováním za tyto stránky, velmi mi pomáhájí nalézt správná vysvětlení. Jsem začínající učitelka a při přípravě se neobejdu bez těchto stránek. Moc děkuji autorům a doufám, že budou nadále k dispozici.

Mám 48 rokov a pripravujem sa na štátnicu z angličtiny. Na internete som našla veľa užitočných vysvetlení a cvičení, ale Vaša stránka je pre mňa Nb.1! Chcela by som sa Vám veľmi pekne poďakovať a ubezpečiť Vás, že to, čo robíte, robíte skvele a my, čo sa učíme, máme jednoducho šťastie, že ste si dali nemalú námahu, aby ste nám pomohli. VĎAKA ! Gabriela Vargová, Šaľa

Neskutečné, takový projekt a zcela zdarma, připadám si jako v jiném světě. Včera jsem tyto stránky objevil a nějak to nemůžu rozdýchat. Ten nápad, to co všechno obsahují a jakou formou jsou spravovány, to je paráda. Moc díky za možnost se zdokonalit v Angličtině takovou formou. Nevím proč a jak tohle všechno děláte, ale jste úžasní. Díky Radim

Díky, taková slova nás vždy moc potěší. Jsme rádi, že se Vám stránky líbí.

Zdravím Vás. Veľmi dlho som hľadala na nete stránku s angličtinou, ktorá ma aj niečo naozaj naučí. Keď som si prechádzala Vaše testy, tak to bolo úplne geniálne. Keď sa mi podarilo napísať test na 90%, tak to bolo fajn, ale skôr som sa „potešila“, keď som tam mala viac chýb, pretože bol k tomu pridaný komentár. V tomto smere Vám musím pogratulovať, pretože je to skvelé, keď mi viete napísať akú chybu som urobila a vysvetlenie. Jednoducho veľká poklona. Ďakujem.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.