je pravda, že to je off-topic tak se nezlobte
je pravda, že to je off-topic tak se nezlobte
To Marek Vít: pročítal jsem to a trochu mě to zmátlo, že „what time“ se v hovorové AJ někdy používá s AT…nemělo tam být bez AT? Měl jsem za to, že „at what time“ je spíše spisovnější
Myslel jsem s AT na konci. AT WHAT TIME by skutečně bylo moc formální a s tím se skoro nesetkáte. V hovorové ale občas najdete AT na konci. Nemyslím, že by to bylo nějak moc spisovné.
díky
Na úvod bych rád řekl pár slov na obhajobu george5 – vyčítat někomu nevyplněný profil (a potažmo to, že dotyčný nemá avatara, to už je přímo úsměvné) a považovat to za lenost je hloupost. Například já jsem ná fóru už pěkných pár let a profil mám nevyplněný ne proto, že bych celých pět let byl líný, ale proto, že si ho vyplňovat nechci; třeba má george5 stejný důvod.
To, jestli má profil někdo vyplněný nebo ne, považuju za nepodstatné a i kdyby o sobě třeba pan Vít neměl v profilu ani slovo, bylo by mi to úplně jedno, protože si o jeho důvěryhodnosti a vědomostech dokážu udělat dostačující obrázek ze článků a komentářů. Kdo fórum sleduje, získá z nich řekl bych zcela dostačující povědomí o tom kterém uživateli. Do profilu si beztak dotyčný mmůže napsat kdovíco. Pokud někomu nevadí informace o sobě zvěřenit, OK, ať to udělá, ale vyčítat někomu, že to neudělal, je nesmysl.
Teď už z trochu jiného soudku – jsem zaregistrovaný na spoustě domácích i zahraničních fór, a můžu potvrdit, že na kterémkoli z nich by k podobným konfliktům či hádkám nedocházelo. Proč? Protože je běžná praxe za první příspěvěk, který porušuje pravidal fóra (která tady bohužel nejsou nijak explicitně stanovena), v závislosti na závažnosti udělit varování a při dálším provinění dočasný či permanentní ban. Myslím, že george5 prokázal již v mnoha příspěvcích (spam, flame, OT příspěvky…), že jde o obyčejného, byť možná trochu sofistikovanějšího „trolla“, jak se v internetovém slangu podobní uživatelé označují, a administrátor obyvkle nemá nejmenší problém takového uživatele zabanovat. Skutečnost, že dotyčný má dobrou znalost jazyka, by na tom neměla nic měnit.
Pokud tady takového uživatele necháte, je naprosto zbytečné se pak kvůli jeho příspěvkům „čertit“ a handrkovat, víme-li, o koho jde.
Pride: Máte určitě pravdu. Nerad někoho banuju, ale už jsem to musel udělat hodněkrát. U George5 jsem to chtěl udělat už před pár měsíci, ale pak psal sám, že s naším fórem končí. Vypadalo to, že to nebude potřeba…
Souhlasim s Pridem. Vyplnovani profilu je kazdeho vec a muze si tam psat co chce a pokud umi lhat, tak na to nikdo jen tak neprijde.
Pokud tu george5 chcete mit, klidne. Pak se je ale zbytecne se nechavat vytocit, kdyz obcas napise trosku sveraznejsi prispevek.
Téma je vyřešeno, není důvod ho nechávat otevřeno jen pro OT.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.