Help for English

Přijímačky 2012

Zdravím, dobrý den :-)
Měla bych takový dotaz, v květnu dělám přijímačky z angličtiny, kde je minimální požadovaná znalost na úrovni B1( testy si dělá škola sama a jedná se o Ostravskou univerzitu ). Chtěla jsem se poradit, co si zopakovat ( nebo co se doučit :-D ) Jako gramatické okruhy apod.
Předem díky za odpovědi 8-)

Jak bychom mohli vědět, co se máš doučit či zopakovat? To by jsi měla vědět ty sama – jak na tom jsi, co po tobě u konkrétní školy vyžadují, v čem máš slabiny či naopak síly…

Doproučuji stáhnout si přijímačky z loňska (měli by je mít online přístupné) a vyzkoušet. Uvidíte, co se potřebujete doučit.

Re Battlefield: To co se po mě chce (co vyžaduje konkrétní škola), jsou znalosti na úrovňi B1. Samozřejmě nikdo nemůže předem vědět co v testu bude… Spíše jsem myslela, jestli někdo nedělal nebo nebude dělat přijímačky a vyměnit si postřehy. Stejně díky za odpověď 8-)

Re Marek Vít: Díky za tip :-)

každopádně učením nových slovíček nic nezkazíš 8-)

začal bych Verb Patterns – http://www.helpforenglish.cz/…atterns.html

Chtěla bych se zeptat na doporučení nějaké osvědčené textbook nebo workbook, kde najdu spoustu testů multiple choice. Potřebuji trénovat na příjmačky a tady mám už vše vyzkoušené.
Děkuji moc za odpověď, Monča :)

Tady máme asi 5000 multiple choice otázek. Když seženete speciální workbook, tak jich tam bude jen pár set.

Jinak učebnice většinou multiple choice otázky moc nemají, zkuste kouknout na nějaké ty přípravné materiály na VŠE… prodávají se v odborném knihkupectví…

5000? Tak to se omlouvám. Nedívala jsem se pořádně! :-(

Jsou tu testy multiple choice všeho druhu… jinak je také všechny máme v našem programu SMART TESTS, kde jsou všechny pohromadě.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.