Help for English

Co se děje na HFE

 

17. 3. 2012

Měsíce plynou a jak jste si všimli, žádný report se tu od ledna neobjevil. Tak jen ve zkratce.

Připravujeme úplně nový Help for English… úplně nově naprogramovaný. Ne že by hned od počátku měl mraky nových funkcí… ale i ty samozřejmě budou. Hlavně nám jde o to, aby čtenáři mohli dále využívat všechny dosavadní funkce a aby vše hladce fungovalo. Detaily prozrazovat nebudu, na to je ještě čas. Petr a další pomocníci rozhodně nezahálí.

Já se teď potýkám už několik týdnů s účetnictvím a dalšími povinnostmi, takže jsem již nějaký čas nic nevydal. Snad se brzy tempo zvolní a já se zase budu moct věnovat tomu, co mě na HFE nejvíc baví.

S tím souvisí i tak trochu odpovídání na komentáře. Diskusní fórum stíhám procházet a tam hlavně je spousta lidí, kteří odpovídají čtenářům rychle a kvalitně… komentáře pod články moc nestíhám. Jen tu a tam. Proto raději dotazy pište do fóra. Do komentářů spíše názory. :-)

Připravuji teď taky několik seminářů a přednášek, např. na Englishbooks Day v Berouně (tam budu mít tři) a krátce mluvit o Help for English budu také na konferenci v Novém Městě na Moravě. Takže jednoduše nestíhám, nestačím.

Pracujeme také na našem obchodě TV-Shows.cz. Možná jste si všimli nových prvků, nového řazení seriálů apod. Je tam pár zajímavých nových titulů… určitě jste do našeho e-shopu zváni.

S mnohými se uvidíme v Berouně za pár týdnů, s ostatními snad brzy u článků, testíků apod.

5. 4. 2012

Dále se toho děje hodně, ale času psát je málo. Takže spíše v kostce:

– Dále píšeme a publikujeme, někdo častěji, někdo méně…
- 3. dubna jsme s Petrem byli prezentovat stránky Help for English na konferenci ‚Počítač ve škole‘ v Novém Městě na Moravě.
- pracujeme usilovně na nové verzi HFE, spolupracujeme i s grafikem, který dává HFE do nového kabátku. Snad se bude líbit.
- Od dubna se stáváme plátci DPH, takže naše některé služby podraží. HFE se zvýšení o 20% nedotkne, protože to, co je zadarmo, se o 20% zdražovat může do omrzení, ne? Ani software nebudeme zdražovat, DPH tedy půjde z naší kapsy. Seriálů se už ale zvýšení dotkne… snad ale ne moc drasticky
- Rozhodl jsem se na univerzitě neprodloužit pracovní smlouvu, od září tedy budu na volné noze a bude tedy více času na moji práci na HFE apod.

Stay tuned!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.